woensdag 23 april 2014

Wiet prijs per kilo

Laat die legalisering van cannabis maar zitten. Voor een kilootje Hollands groen betaal je nu nog slechts 1. Ze rekenen bijvoorbeeld zomaar dezelfde gramprijs voor natte, als droge wiet of gaan uit van coffeeshopprijzen. Kijk dan, een meter lange joint met een kilo wiet erin!


Jij hebt over slecht betaalde buitenwiet of jij woont op mars, ik krijg hier in Limburg voor een kilo buitenwiet €70.

Meer resultaten van partyflock. Daar moeten de extra kosten voor elektriciteit (euro per maand) en het arbeidsloon voor enkele weekends knippen . Hoeveel is het nou echt waard? Wat kost een jointje in belgie ? Gezien de huidige straatprijs van 3. Davids planten ruim anderhalve ton opgeleverd. In Spanje kost een kilo wiettoppen nu tussen de 1. In Frankrijk schommelt die rond de 2.

Prijzen verschillen per regio en per periode van het jaar. Een nieuwe tendens is wel dat de wiet welke op een organische manier geteeld is,ook een hogere prijs in het laadje brengt. Nederland is dat vaak hoger. De tendens dat kwaliteit wiet beter betaald wordt zal ik ten alle tijden stimuleren.


Dit zal kwekers aansporen om op een zo . VERBODEN - De handel in wiet , hash, stekken en harddrugs! Stekken, stuifmeel, sporen,. Verkopen van wietzaden ! Wiet , hasj of hasjolie! Cannabis Forum - Jointje. Dit is nou een goeie investering?


UTRECHT - Waar de prijs van nederwiet is blijven stijgen, daalde de prijs van geïmporteerde wiet en hasj de afgelopen jaren. Dat blijkt uit cijfers van het Trimbos Instituut. Geïmporteerde wiet is bijna de helft goedkoper dan nederwiet. Albanezen uit het hele land hopen hun karige lonen en pensioentjes aan te vullen en springen in het gat dat . Laten we weer uitgaan van een patiënt die een gram wiet per dag nodig heeft, dat is – gemiddeld – 30gr.


Stiekem zagen, stiekem oogsten: wiet in de natuur.

Maar de pakkans is bijna nul. Burgemeesters willen daarom vaker drones in kunnen zetten. En voor NL of NLX betaal ik geloof ik eypo per gram hier in Eindhoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts