vrijdag 11 april 2014

Kok zeeschouw te koop

Kok Zeeschouw boot te koop , € 8. Motorisatie: Sole mini diesel, radiator met buitenwater gekoeld. Kok Schouw boot te koop, € 10. Zeer verzorgde Kok schouw , direct van de 1ste eigenaar. Nu Kok boten te koop.


Vind zeeschouw op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Ramen: Aluminium Accomodatie: Slaapplaatsen: Motor. Aalsmeer (bij Leimuiden), € 18. Hij had de schouw gekocht van een visser uit Hoorn.


De bun moest eruit, het vooronder betimmerd en het schip moest als jacht word en getuigd. De eerste zeeschouw als plezierjacht! Daarna volgde een opdracht voor een scherp spitsgatjacht van 11 . We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media , adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren . Direct van de eerste eigenaar bieden wij aan de allerlaatste gebouwde Kok schouw. Dit schip is haar hele leven met zorg en toewijding onderhouden.


In de loop van de jaren zijn hebben er diverse vernieuwingen plaats gevonden, o. Zeeschouw kok huizen schouwalgemeen: opbouw vorm materiaal: stalen platbodem. Zoeken en bladeren boat advertenties te koop in Netherlands. Opbouw vorm, materiaal: Stalen platbodem. Karakteristieke platbodem, type Kok zeeschouw.


Veel ruimte binnen én buiten. Geweldige zeileigenschappen. Ingeschreven bij de SSRP (Stichting Stamboek Ronde en Platbodemjachten). Snelle en mooi gelijnde zeeschouw welke recent een totale refit heeft gehad. Klassiek doch goed onderhouden schip, gebouwd door Scheepswerf Kok in Huizen.


Na ons besluit om na ruim jaar te stoppen met ons zeilersleven volgde de keuze van een jachtmakelaar om onze Koopmans te verkopen. Mede op basis van de goede ervaring van verschillende clubgenoten uit de Houtribhaven hebben we gekozen voor Schepenkring Lelystad met als contact Bouke Thijsseling. Sta-hoogte viel niet tegen.


Ligplaats, Warten - Scheepszaken Makelaardij - Verkoophaven.

ONDER BOD Bijjzonder stoere zeeschouw. Winterkleed over het gehele . De Plaete Vollenhovense Bol, 9. Kroes Kampen Zeeschouw, 9. Ik heb een nichtje en die ging op een winderige dag mee zeilen in ons Friese schouwtje. Wij natuurlijk stoer doen.


Toen we achter het eiland langs. Piet Westlan een werknemer van werf Kok te Hui-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts