vrijdag 24 maart 2017

Convectorput radiator

Een convectorput biedt uitkomst wanneer u geen radiatoren in het zicht wilt hebben. Warmteservice verkoopt diverse soorten convectorputten. Elektrische radiator (41).


Convectorput onderdelen (150). Gietijzeren radiator (3). Horizontale radiator (160).

Infrarood verwarming (20). Radiator toebehoren (315). Heeft jouw vertrek behoefte aan (extra) verwarming, maar is het in jouw situatie niet mogelijk om een (wand) radiator te bevestigen, of is dit gewoonweg optisch niet mooi? Maak dan gebruik van het assortiment convectorputten van CVtotaal. CVtotaal levert een convectorput van het merk Jaga uit Diepenbeek te België of . Daar waar radiatoren hun warmte zowel via stralingswarmte (radiatie) en convectie afgeven via de tussengeplaatste convectielamellen, verwarmen convectoren uitsluitend de omringende lucht.


Vind convectorput radiator op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De putten worden in de vloer gebouw het enige wat u ziet is een fraai houten rooster in de vloer.

In de convectorput is een convector (verwarmingselement) gemonteerd die aangezogen lucht . Hallo,In ons huis heeft de vorige eigenaar een gewone radiator in een convectorput gezet. Is dat niet inefficiënt? Kun je niet beter een convector er in. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Na radiatoren zijn convectoren de meest gekozen verwarmingselementen.


In tegenstelling tot radiatoren warmen convectors sneller op, koelen ze sneller af en zijn ze beter regelbaar aangezien er geen verspilling is van restwarmte. Een ander groot voordeel van de convector is dat je hem volledig . We gaan de leidingen vernieuwen en radiatoren in de plaats hangen. De convector wil ik weg, maar de put (die vlak voor een schuifraam ligt) is wel handig. Is het aangewezen om in die put een gewone radiator te zetten ? Vb een dik type 3 ong.


Het verschil tussen een radiator en een convector zit hem voornamelijk in de manier van warmte voortbrengen. Je hebt drie verschillende manieren waarop warmte kan worden overgedragen: geleiding, convectie of straling. Hoewel ze vaak met elkaar verward worden, werken radiatoren en convectoren volgens een ander principe. Hierbij moeten we een onderscheid maken tussen stralingswarmte en convectiewarmte. Zowel een radiator als een convector geven stralings- en convectiewarmte af, maar bij een convector is het aandeel . U heeft dus geen last van koude plekken in huis, zoals bij de plaatselijke stralingswarmte van radiatoren het geval kan zijn.


Verder is de maximale warmte aan de buitenkant van een convector graden, ongeacht de aanvoertemperatuur vanuit de cv-ketel.

Hierdoor zijn convectoren veiliger in de buurt van kleine kinderen. Onze achtergevel gaat veranderen, we gaan uitbouwen. De radiatoren die nu onder de vensterbank staan gaan weg, de achterpui wordt glas met openslaande deuren.


Hoe gaan we de verwarming regelen? We denken aan een convectorput , of aan verticale radiatoren aan de zijkant aan de vaste muren. Super-power voor verwarmen, koelen en ventileren. Superslanke en superkrachtig ventilatorconvector. Vrijstaande ventilatorconvector voor verwarming en koeling.


Maar ik heb niet erg veel diepte beschikbaar omdat het dus geen begane grond betreft. Bekijk het ruime assortiment convectorput radiatoren van A-merken tegen scherpe prijzen. Gratis advies en 1 fabrieksgarantie.


Laagste prijs garantie op alle radiatoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts