woensdag 22 maart 2017

Faber cassette m

Kleureffect instelbaar, Nee. Zeer mooi houtset en realistisch. De cassette is bijzonder eenvoudig te plaatsen. Scheelt sjouwen met hout!


Vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp.

Snelle levering en achteraf betalen! Het unieke aan de Cassette M is dat u deze haard naar eigen creatie kunt inbouwen. De meest prachtige creaties hebben we al langs zien komen.


De Cassette wordt standaard geleverd als een 3-zijdige haard. Deze nieuwe Cassette 6maakt het nog makkelijk om te variëren. De faber Juneau led is een prachtige, realistische elektrische haard. Dit model dient niet als bijverwarming en levert dus alleen sfeervol vuurbeeld op.


Het vlambeeld wordt gecreëerd met waterdamp.

Specificatie van het product: NEW EDITION - Met een nieuwe verbeterde houtset, nu nóg realistischer. Elders extra betalen voor de nieuwste houtset ? Bij ons krijgt u altijd de nieuwste haard tegen de beste prijs ! Model: inbouw haard of inzet haard. Dimplex Juneau (medium uitvoering). Al deze haarden hebben geen rookkan. Schitterend realistisch.


Faber Decoratief object Cassette Zwart. Het beproefde Opti-Myst principe is niet nieuw en de vrij te plaatsen cassettes ook niet. Klein, handig, mooi en nog makkelijker in te bouwen. Daarbij toch nog net even wat groter dan zijn broertje de cassette 4slimline.


Het Opti-Myst vuur bestaat uit een vuurbeeld van ultradunne waterdamp, en maakt een einde . Vuurbeeld Opt-myst vlam en rook effect: ja. Elektrische inbouwhaard. Regelbaar vlameffect: ja.


Hervulbaar Waterreservoir: ja. Uw leverancier is Kachelonline.

In einen formschönen Kaminumbau oder aber in eine Wandnische integrierbar. U kunt de cassette bijvoorbeeld inbouwen in een schouw, of in een strakke kast. Opti-myst cassette is eenvoudig te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts