vrijdag 31 maart 2017

Reny quaruba

Het model terraskachel QUARUBA is een oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten. De Reny Quaruba is een robuuste tuinkachel met glasdeur en gesloten verbranding. Wij hebben een groot assortiment exclusieve buitenhaarden. Het model Reny QUARUBA 3-zijdig is een oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten.


Dit verbrandingssysteem zorgt voor lagere emissiewaarden en een hoger rendement.

Zo kunt u met de Reny Quaruba vuurtje stoken zonder dat uw omgeving er last van heeft. Deze buitenhaard is leverbaar met tot zijdig vuurzicht. De compacte tuinkachel die in elke situatie optimaal presteert. Mogelijke uitvoeringen: zijde glas, alleen deur zijden glas, deur en linkerkant zijden glas, deur en.


Met de zijden en de robuuste uitstraling zult u nog vele avonden kunnen genieten van deze REeny Quaruba. Door de ruiten kunt u het vlammenspel van alle kanten zeer goed bekijken. Ook beschikt deze kachel over een hoog rendement en een vuurtje stoken i. De kachel is leverbaar met meerdere zijruiten.

En door de keuze van meer ruiten kunt u van alle kanten van het vuur geniet. Deze terraskachel zorgt echt voor sfeer. Het vuur in uw RENY tuinkachel brengt sfeer en warmte tegelijk. De tuinkachels zijn oerdegelijk.


Het Cor-Ten staal waarvan de tuinkachels gemaakt zijn, roest niet door. Zelfs met het Nederlandse klimaat kunt u een RENY tuinkachel zonder problemen buiten laten staan. Dankzij de glazen deur heeft u een hoger . Vraag je demo of plaatsbezoek aan. Welkom op onze nieuwe website! Wij verkopen ook warme luchtblazers op pellets voor magazijnen.


Maak tijdig uw afspraak voor het schouwvegen! Schone verbranding, hoog rendement en optimaal vuurzicht. Robuuste buitenkachel met ruiten dus optimaal zicht op het vlammenspel.


Verkrijgbaar in uitvoeringen: alles bekijken. Installatie Reny Quaruba onder veranda. De klant heeft hier voor de zwarte uitvoering en 4-zijdig vuurzicht gekozen.


Een heerlijke tuinkachel voor gezellige uurtjes.

De Quaruba is geplaatst met een rookkanaal van Isoduct. De dakdoorvoer is gemaakt met het enkel- en dubbelwandig rookkanaal van Isoduct. Door zijden glas geniet de klant optimaal van . U kunt hieronder de brochures van deze modellen downloaden.


Reny terraskachels, een prachtige en sfeervolle toevoeging aan uw terras en tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts