vrijdag 10 maart 2017

Remeha avanta code 5

Hallo wie kan mij vertellen wat de code is ? Remeha Avanta foutcode E deel 5: oplossing! Hiermee geeft de ketel de vergrendeling weer. Indien de storingscode ena het resetten nog steeds op het scherm aanwezig is, moet de aard van de storing gezocht worden.


Wat je precies moet doen, kun je lezen in dit.

De oorzaak van Eis dat de COafstelling niet juist is. De storingscode met de betekenis en de oplossing voor de storing die u heeft. Voor het verhelpen van een storing adviseren wij om een installateur het probleem te. Display geeft geen info.


Geen spanningsverlies in stekkerdoos. Voldoende gas in de ketels. Ook voor ondersteuning en. Regelstop of blokkering.

In het display kan de code , 8of verschijnen. Code is een wachttijd (anti-pendel) van tot minuten. Ontdek kosteloos en binnen één minuut hoe u de storing kunt verhelpen. Net even bij de ketel gezeten, hij springt van code , branderstop, naar code 8. Aanvoer temp twas toen graden en tretourtemp was ook graden. Blijkbaar kan hij de warmte niet kwijt, nu hebben we ook niet veel radiatoren open staan.


Het is een tamelijk goed geisoleerd huis. In geval van een storing blijft de bijbehorende code weergegeven. Is de ketel in bedrijf, dan lichten er twee punten op. Door op een willekeurige toets te drukken wordt de bij de huidige werkingstoestand van de verwarmingsketel behorende code weergegeven.


Op de ketel is tijdens de warmwater vraag geen status codes te zien alleen de twee puntjes dat ie in bedrijf is. Druk maal op de toets R om dit menu te verlaten en terug te keren naar de bedrijfsweergave. Ik heb de Ketel zelf minuten van . De temperatuur van het sanitair warm . Foutmelding: EMeer dan maal uitgaan van de vlam.


Code is een regelstop en verschijnt als de gemeten.

Er zijn al meerdere keren monteurs. Controleer de ontstekingstrafo, in rust mag de FL-waarde . Installatie- en Servicehandleiding. Slobberbone schreef: Storingcode nr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts