vrijdag 31 maart 2017

Econoheat elektrisch verwarmingspaneel

Doordat ze aan de wand worden bevestigd leveren. Gratis verzonden, werkdag levertijd! Driebergen-Rijsenburg, UT . Kan op wieltjes als opgehangen worden.


Doos, handleiding en ophang beugels aanwezig.

Dit elektrische verwarmingspaneel is ideaal voor het opwarmen van een specifieke kamer in huis, een schuurtje of de caravan. Hetzelfde resultaat als centrale verwarming, . Na wat gezwerfd te hebben op het internet kwam ik de onderstaande kachel tegen en het klinkt bijna te goed om waar te zijn. Verwarming voor niet eens een tiende cent per uur. Heeft iemand hier al ervaring mee?


Ik knipper nog steeds met mijn . Bestel eenvoudig online.

Jij zoekt een manier om een specifieke kamer in huis, een schuurtje, de garage of de caravan te verwarmen met hetzelfde resultaat als centrale verwarming , maar dan tegen zéér lage kosten? Prijzen vergelijk vanaf € 595. Econoheat -assortiment-panelen. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Deze elektrische verwarmingspanelen worden aan de wand bevestigd middels de meegeleverde montagekit. De panelen verbruiken slechts 4watt en verwarmen een ruimte van ongeveer 12m2. Koude lucht wordt van onderen aangezogen en aan de achterzijde van het verwarmingspaneel verwarmd.


Vervolgens wordt het verwarmingspaneel afgemonteerd met een meter lang elektriciteitssnoer met aangegoten stekker. Het paneel is niet geaard. Mogelijk om te schilderen. Een paneel van 4watt kan een ruimte van vierkante meter goed.


This Pin was discovered by Suzanne Wernsen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Met dit energiezuinige elektrisch verwarmingspaneel verwarm je een ruimte tot 12m². Zo hoef je deze winter nergens koud te hebben. Normaal: € 7Kortin. Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO.


Dankzij de kleine afmetingen is dit verwarmingspaneel overal te plaatsen. Elektrische verwarming kost in de regel twee tot drie keer zoveel als verwarmen met gas. Alléén daar waar het niet anders kan, en liefst in ruimtes waar u maar kort aanwezig hoeft te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts