woensdag 22 maart 2017

Variotherm wandverwarming

Onze vloer en wandverwarming kun je gebruiken als hoofdverwarming. De plintverwarming, convectorput of klimaatplafonds zet je in als bijverwarming. Wist je je alle systemen met elkaar kunt combineren?


Snel, schoon en makkelijk te monteren. Wandverwarming is stralingswarmte en voelt intens warm als de warmte van de voorjaarszon.

Variotherm heeft de wandverwarming panelen in allerlei afmetingen. Daarnaast zijn er gipsplaten die op locatie op maat te maken zijn. Bij deze versie is een deel van de plaat niet voorzien van verwarmingsbuis zodat deze naar wens af te snijden is.


Ook is het mogelijk om op verzoek speciaal gemaakte wandverwarming. Module wandverwarming is verwarming en wand in één. Het is een energiebesparend en comfortabel.


Met deze wandverwarming (warmtemuur) heb je geen lelijke radiatoren meer nodig. Per groep kunt u maximaal 6mverwarming monteren.

Geintegreerde 16MM buis. Fermacell wandverwarming inkortplaat met voorgelegde leiding. Ideaal voor onder ramen en kleine wandoppervlaktes.


Verwarmingsoppervlakte . Tot 15m² is het micropompverdeelstation overigens . Principe wandverwarming. Ze verwarmen namelijk met horizontale stralingswarmte en niet zoals gewone verwarmingssystemen met . Het formaat van de snel te monteren platen is aan de desbetreffende omstandigheden aan te passen. Omdat de wandverwarming op een lage temperatuur werkt, is hij zuinig in gebruik. Verder is het systeem aangenaam voor . Het bedrijf noemt deze technologie een goed alternatief voor vloerverwarming of traditionele radiatoren.


Kant en klare warmtewanden leverbaar in volgende . Deze buis is nieuw te koop in 100m of 300m. Wij hadden aan het eerste te weinig en aan het laatste te veel. Dus er is nog 1m over. In het kader van de verbouwing van een gezinswoning zijn we van plan om een wandverwarming te installeren.


Hangen er nadelen aan vast of waarom zet de wandverwarming niet door?

Het ysteem bestaat uit een 18mm fermacelplaat met daarin een verwarmingsbuis verwerkt. Deze panelen schroeft u eenvoudig op een houten regelwerk of metalstuds en zijn direct af te werken met . DHS_Hydrotop binnen-buiten: De integrale combinatie wordt, alsof het een dakraam is, via een opening in het dak op zolder geplaatst. Het gedeelte dat energie uit de buitenlucht wint, steekt circa centimeter boven het dak uit.


De Hydrotop is verkrijgbaar in twee varianten: een toestel met een verwarmingscapaciteit van . Radiatoren behoren vanaf nu . De complete, kant-en-klare modules zijn uitermate geschikt voor de droge afbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts