donderdag 30 maart 2017

Carrier thermostaat

Ventilator in laag toeren. Wanneer de buitencondities veranderen moet het systeem zich aanpassen om de binnentemperaturen constant te houden. Soms zal het systeem moeten schakelen tussen verwarming en koeling om een aangenaam binnenklimaat te handhaven.


De thermostaat neemt een temperatuur- marge van 2°C in acht alvorens . Your heating and cooling system is at the center of what makes your home comfortable and also where you spend most on energy.

De toetsen bevinden zich achter het dekseltje van de thermostaat. De programmeertoetsen zijn: Copy. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Type, Inhoud (l), Gewicht (kg), Breedte (mm), Diepte (mm), Hoogte (mm).


Famille, Terminaux eau glacée. Les thermostats de type 33TA et 33TB sont conçus pour des terminaux moteur AC vitesses.

Positie contacten: Achterzijde Aantal Contacten: 2. Made in EU Netto gram. Thermostaat Schroefdaad lengte: mm. Carrier thermostaten, zoals de Edge programmeerbare thermostaat , geven u de mogelijkheid om uw verwarming of koeling te regelen, zodat binnentemperaturen gunstig zal zijn. Problemen die kan het afsluiten van uw thermostaat zijn lage batterijen, stroomonderbreker problemen en vuil of beschadigd filters.


Ensure that the frost protection thermostat has been correctly connected and set up. Controleer of de vorstthermostaat op de juiste wijze aangesloten en ingesteld is. The frost protection thermostat must be made accessible by providing a field-installed inspection hatch in the supply air . Neem contact op met de leverancier.


Bij een standaard thermostaat kunnen temperatuurschommelingen niet worden vermeden. Carrier heeft echter een adaptieve regeling ontwikkeld die ook de thermische traagheid van het gebouw berekent. De krachtige software verzamelt de input van de opnemers. De Carrier verwarmt dus het water tot graden en de vloerverwarming pakt daar zijn warmtebehoefte van. Mogelijk speelt het vat ook een rol bij het verwarmen van tapwater, dat zou de hoge temperatuur verklaren.


Dat als ik een pomp op de vloer verwarming infrastructuur zet met een thermostaat , . Carrier buitenunit goed zit aangesloten op de binnenunit.

Steek de stekker in het stop- contact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts