dinsdag 7 maart 2017

Houtvergasser belgie

Wij hebben een redelijk grote houtvergasser staan. Nu krijgen we de houtsnippers uit nederland. We zijn op zoek naar een leverancier van goede kwaliteit houtsnippers (max vochtgehalte, weinig vervuiling.) in Belgie in de buurt van Hasselt.


Kan iemand me leveranciers noemen? Hargassner, de verwarmingsinstallatie van de toekomst.

Attack Benelux is de dealer voor Nederlan België en Luxemburg. De door ons geleverde houtvergassers met CV aansluiting zorgen door hun dubbele verbranding in combinatie met een optimaal werkende warmtewisselaar voor een rendement tot wel en een warmteafgifte naar de CV-installatie toe van. Een houtvergasser is een houtkachel met naverbranding: door toevoeging van extra zuurstof in een tweede verbrandingskamer worden de rookgassen naverbrand.


Het bedienen van een houtvergasser is veel eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. U hoeft de ketel slechts een tot twee maal per dag te vullen. Dit kan op elk gewenst moment.


De ketel brandt vervolgens uur op vol vermogen en warmt een buffervat op dat vervolgens de woning minimaal uur lang kan verwarmen.

Met een centrale verwarming op hout bespaart u op energie en geniet u bovendien van milieuvriendelijke warmte. Atmos is een van de oudste merken op gebied van houtvergassers. De ketels zijn van het onderdruk type en hebben een eenvoudige regeling. De moderne houtvergassingsketels van de Duitse firma Solarbayer werken volgens het overdruk principe en hebben een zeer hoog rendement van. Atmos dc25gs houtvergasser stook probleem.


Sinds jaar maak ik nu gebruik van de atmos dc25gs houtvergasser voor verwarmen van het huis. Een prima ketel zonder elektronica voor . Pro Heat bvba is gevestigd in Erpe-Mere en is gespecialiseerd in verwarming door middel van biomassa. Houtvergassers , houtketels, pelletkachels, pelletketels en buffertanken. Wij verkopen en installeren ketels, branders, buffertanken, sanitair warmwater . Naast een groot gamma huishoudelijke houtketels hebben we ook een uitgebreid gamma industriële ketels.


Tot 1kW werken we steeds met houtvergassers bij vermogens van meer dan 1kW gaan we steeds naar klassieke verbrandingen. De vergassingsketels worden gebruikt in combinatie met buffertanken en . De biomassaketels zijn gemaakt van 3-8mm gelast plaatstaal. Wegens verbouwing van mijn verwarmingsinstallatie naar warmtepomp is mijn KW Vigas Hout CV kachel (hout vergasser) overcompleet geworden en bied ik.


Vind houtvergasser op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Atmos, Ecologische houtvergasser ketels: Met ISDE subsidie ! De Atmos Dokogen GD hebben een speciale verbrandingskamer die aan beide zijden is bekleed met speciaal gevormde keramische delen, met inlaten voor de primaire lucht in het lage gedeelte en met een keramische nozzle. Unieke aan de Walltherm houtvergasser , met een rendement van , is dat deze CV-Haard een dubbele verbranding heeft en uw huis volledig verwarmt. Niet iedere verwarmingsketel is een houtvergasser.


Bovendien werken beide ketels met een na-verbranding. Hierbij worden de onverbrande bio-gassen naar een tunnel gelei waarin deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts