woensdag 1 maart 2017

Nordic fire natura 7 prijs

Te koop aangeboden zo goed als nieuwe nordic fire natura pelletkachel. Compacte afstandbediening). Natura met ingebouwde bovenaansl. Fluisterstil, nog zuiniger, kwarts gloeispiraal, nieuwe reiniging en voorzien van nog veel meer innovaties.


De gloeispiraal wordt vervangen door een versie welke volledig uit quartz bestaat. Dat heeft als voordeel dat de kachel veel sneller start en ook nog eens .

Per 10mkunt u 1kw vermogen rekenen. W Houtblokkenset optioneel. Nordic Fire Nature Pelletkachel. Verkrijgbaar in wit of zwart. Op basis van offerte, vraag snel uw prijs aan.


Vraag naar onze aktieprijs ! Krul Alltech heeft een ruime sortering pellet kachel, er staan er ruim opgesteld in de showroom in alle soorten en maten. De kachel heeft een ronde vorm waardoor deze in elke situatie geplaats kan worden in de woning.

Deze kachel heeft, door middel van een geheel nieuw verbrandingsprincipe, hoge . Met een rendement van meer dan bent u ook nog eens milieubewust bezig. Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven. Zwart met zwarte of witte zijpanelen. Aansluiting rookgasafvoer.


Dankzij de wens in te schakelen ventilator is de pelletkachel geschikt voor zowel een kleine als grote ruimte. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het Vuur nog mooier en rustiger. Een ander voordeel is dat de assen continu worden naverbran waardoor de hoeveelheid rest-as sterk wordt gereduceerd. Deze nieuwe kachel is fluisterstil. Er zit namelijk nogal verschil in kwaliteit en prijs.


Loesje: Wie niet in ( vandebron) zonne energie gelooft, moet er maar eens in gaan. In het brander gedeelte kan ik de zijwandjes (3x), branderbakje en. Via onderstaande button kunt u de gegevens aan de linkerkant automatisch verzenden naar Griffioen Rotterdam.


Hij is fluisterstil en heeft een mooi houtvuur. Bekijk deze kachel online! Nu met minimaal € 50- subsidie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts