donderdag 30 maart 2017

Badkamer ontvochtiger

Vocht verwijderen uit een vochtige badkamer ? Vochtschade in de badkamer door een hoge luchtvochtigheid? Ontvochtigers voor badkamers vindt u bij AirSain! Maak een einde aan schimmels, condens, vochtplekken en muffe geuren in uw badkamer.


Uw badkamer effectief ontvochtigen met een goede luchtontvochtiger.

Ruimtes die continu vochtig zijn zoals kelders, kruipruimtes of badkamers zijn gebaat bij onafgebroken luchtontvochtiging. Een luchtontvochtiger met afvoermogelijkheid is hier meestal de beste keuze. Je sluit een afvoerslang aan op het apparaat zodat het condensvocht direct wordt afgevoerd.


Je kunt ook kiezen voor een . Het gevolg is dan een slechte atmosfeer, muffe geurtjes, meubelschade en klachten rondom de gezondheid. Elektrische luchtontvochtigers worden op verschillende plekken in huis en voor verschillende doeleinden ingezet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de badkamer , de kelder, de keuken of de wasruimte in huis.

Ze zijn ontworpen voor kleinere ruimtes zoals een slaapkamer, badkamer of keuken. Professionele luchtontvochtigers zijn vaak zwaardere toestellen die bestand zijn tegen zware omstandigheden, ze worden gebruikt om zware waterschade te herstellen of voor structurele vochtproblemen in kelders en kruipruimtes. Beste mensen, We zijn op zoek naar een vast monteerbare ontvochtiger voor een badkamer annex wasruimte. De twee ruimtes zijn gescheiden door een deur die we om visuele redenen zo veel als mogelijk willen sluiten.


Er moet ongeveer mworden ontvochtigd. Voorkom de vorming van schimmel in de badkamer en bespaar energie door inzet van een luchtontvochtiger of adsorptiedroger. Een vochtige badkamer is niet alleen onhygiënisch maar ook ongezond vanwege de aanwezige schimmels. Plaats een luchtontvochtiger tijdens douchen of het nemen van een bad altijd buiten de badkamer. Laat de ontvochtiger nadien de badkamer.


Gebruik je luchtontvochtiger slim. Te veel vocht begint vaak op plaats in je huis, maar verspreidt zich al snel in andere ruimtes. Denk maar aan je badkamer , de kelder, de garage, de hal enz. Onze badkamer is erg vochtig (goh) en slecht geventileerd.


Ik heb in mijn kamer een speciale luchtontvochtiger staan, maar ook dat helpt niet echt. Fral ontvochtigers voor gebruik in huis. Een ontvochtiger is ideaal voor het drogen van een vochtige kelder, badkamer , slaapkamer, woonkamer of keuken.

Bij vochtproblemen in huis biedt een ontvochtiger uitkomst. Tegen condens, schimmel, zilvervisjes. Compact, effectief, energiezuinig.


Wij leveren luchtontvochtigers van alle grote merken door heel Nederland. Luchtontvochtiger haalt vocht uit Huis. Last van muffe luchtjes, condens op ramen, schimmelvorming in de badkamer of water in de kruipruimte? Tekenen dat het in huis te vochtig is.


Tijd om actie te ondernemen. Wanneer je te maken hebt met vocht of schimmels in je woning is het belangrijk om hier snel iets aan te doen. Met een luchtontvochtiger los je dit snel op! Ik gebruik deze ontvochtiger in een kleine kot badkamer. De ruimte wordt hierdoor zeer snel ontvochtigd na een douche.


Hiervoor is deze perfect. Deze ontvochtiger haalt dagelijks ongeveer volle bak (5l water) uit de lucht. Ik laat deze echter wel maar ongeveer uren per dag aanstaan.


De opvangbak is gelukkig . Ik heb geen ontvochtiger en de relatieve vochtigheid is zelden hoger dan wat trouwens ideaal is. Heel belangrijk bvb is uw badkamer zeer lang .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts