maandag 13 maart 2017

Expansievat kunststof

De Well Mate expansievaten zijn geheel uit kunststof vervaardig dus roestvrij en zijn voorzien van een membraan. Zeer licht van gewicht, geschikt voor drink-, gedistilleerd en gedeminiraliseerd water. Voldoet aan hoge veiligheidsnormen (CE-TUV - ASME) Werkdruk max. Techniek en advies: Uw specialist voor expansievaten. Deze expansievaten zijn geheel uit kunststof (dus roestvrij) vervaardigd.


Drukvaten zijn zeer licht van gewicht, geschikt voor drinkwater - gedestilleerd of gedemineraliseerd water.

Aan de onderzijde een verstelbare afvoerverbinding met snelkoppeling. Well Mate HP serie bar Kunststof membraanloos expansievat , voor elimineren zwavel, methaangas of andere gassen v. Toebehoren Well Mate expansievaten losse butyl pompplateau aircel tbv Losse Well Mate expansievat onderdelen v. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Expansievatsnelkoppeling met terugslagkleppen voor het testen en verwisselen van een expansievat zonder het systeem drukloos te maken of leeg te laten lopen. Artikelnummer uitvoering aansluiting. Radiatorontluchter met draaibare ontluchtknop uit kunststof , vernikkeld.

Aan onze hydrofoorgroep is een kunststof expansievat verbonden vh merk Wellmate. Bovenaan dit vat (250L vertikaal vat)) zit een blauwe dop en daaronder ee. In de webshop van Warmteservice kunt u verschillende soorten expansievaten bestellen. U kunt ook een van onze vestigingen door heel Nederland bezoeken. De uiterst geringe permeabiliteit van het membraan verhindert het weglekken van de voordruk.


Het stikstofventiel is verzonken in een dut en wordt extra beschermd door een ventieldop en kunststof beschermkap. Reflex C expansievat plat (cv) 12ltr. Voorgemonteerde expansievatconsole in kunststof voor cv-installatie.


Met veiligheidsklep en ontluchter uit kunststof , manometer en automatische expansievatkoppeling voor aansluiting op expansievat. Expansievat - C2-LITE Kunststof membraanvat voor warm en koud water - Engeldot Pomp- en leidingsystemen - Zuidwolde en Aalten. Wijzigingen voorbehouden. Ontworpen voor kwaliteit en veiligheid.


Levering via de groothandel. Het Airfix A vat wordt geleverd compleet met een kunststof stromingsverdeler, geschikt voor. T-stukken voor een doorgaande. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor expansievaten aanbied.


Wanneer een expansievat kapot is, dient u een nieuwe erop te zetten.

Een expansievat heeft namelijk een levensduur van circa jaar. Wanneer u een nieuwe cv-ketel plaatst, wordt ook meteen een nieuw expansievat geïnstalleerd. Bonfix 3-gats console t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts