vrijdag 17 maart 2017

Nefit cv ketel resetten

Het komt ook voor dat een toestel geen resetknop heeft. In dit geval is resetten mogelijk door de stroomtoevoer tijdelijk te onderbreken. Haal de stekker uit het stopcontact en plaats deze na seconden weer terug.


Probeer het toestel vervolgens te herstarten. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

HandleidingKwijt is dé site voor het vinden van een handleiding, gebruiksaanwijzing of bouwtekening. Dan gaan we gratis voor u op zoek! Gebruik het cv -toestel uitsluitend conform de voorschriften en met inachtneming van de gebruiksersin- structie. Indien de brander na meermaals resetten niet ontsteekt, raadpleeg dan een . Bij een knipperend display moet het cv -toestel worden gereset.


B Houd de toets c ingedrukt, totdat Reset in de display verschijnt. CV -laten aan laten slaan en vervolgens om warmwater vragen heeft ook geen effect.

Leidingen blijven steenkoud. Resetknop ingedrukt langer dan sec. Of geeft iig geen melding op het display. Maar ik weet niet of resetten wel werkt als de ketel inprincipe goed werkt. De CV - ketel stopt er met regelmaat mee.


De ketel valt dan niet uit, maar hij reageert niet meer op de thermostaat. Ook niet als we de thermostaat graden hoger zetten. Dan resetten we de ketel en dan gaat het weer goed. Modulatie of aansluiting gasblok niet goed.


Nefit Economy HR-toestel. Bewaar deze gebruikersinstructie dus altijd bij de ketel. Werkzaamheden die niet zijn opgenomen in deze gebruikersinstructie moeten door een installateur worden uitgevoerd. Het cv -toestel uitsluitend gebruiken overeenkomstig zijn doel en met.


De fabrikant van de cv - ketel is niet verantwoordelijk voor schades die zijn ontstaan doordat de. Neem de installatie elektrisch weer in bedrijf. Bij de aanduiding en na indrukken van de servi- cetoets verschijnt in het display c.

Fokkers, Ik hoor me vader het nog zeggen. Sluit nou even een contract af met een bedrijf die je ketel kan onderhouden. Lage temperatuur betekent voor ruimteverwarmingstoestellen met ketel met rookgascondensor een retourtemperatuur van °C, voor lagetemperatuur- ketels 37 . Dit betekent dat de ketel zuinig is met energie, dus lagere energiekosten en beter voor het milieu. Deze waarde mag ook gebruikt worden bij een EPN- berekening.


Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV - ketel te verhelpen. Slaat je ketel weer aan? U heeft hiermee een product, dat aan alle eisen voldoet die er aan gesteld worden.


Hoog Rendement cv -toestel. Het toestel is met de meeste zorg sa- mengestel zodat u. Checklist bij cv - ketel storingen. Laat de ketel een storingscode zien? Reset eerst eens de ketel, of haal de stekker er even uit.


Dat kan het probleem al oplossen. Verdwijnt de storing niet? Gebruik dan onze handige webtool om te kijken wat er aan de hand is. Is de cv - ketel aangesloten op het stopcontact? Heb nu (jaar later) geregeld foutcode 6A.


Met als gevolg geen warm water. Na resetten ketel is alles weer ok. Dacht dat ik van mijn CV zorgen af was!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts