maandag 6 maart 2017

Sfeerlantaarn

De lantaarn is voorzien van een glazen inzet waardoor een waxine licht of kleine stompkaars veilig kan branden. Deze lantaarn is voorzien van een glazen inzet waardoor een waxine licht of kleine stompkaars veilig kan branden. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont sfeerlantaarn folder aanbiedingen op trefwoord.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Lambretti sfeerlantaarn. Tafel haard) werkt op bio-ethanol we hebben nog diverse modellen,croom of zwart. Van af 1euro de witte kandelaars op de foto zijn euro.


De chique hout gevlochten bollantaarn zorgt voor een sfeervolle verlichting. Sfeerlantaarn , Leuke lantaarn met metalen dakje als decoratie voor binnen of buiten. Luxform Tuscany solar lamp Luxe solarlamp in RVS met wisselende kleuren.


Lampje kan zonder steel ook op tafel gebruikt worden. Bolsius Party Light citronella fuchsia kaars Handig voor onderweg! Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Alleen te bestellen indien voorraf gereserveerd! Komen in de week van oktober.


Let op de kleine lantaarn is lichter als de grotere. Deze prachtige glazen sfeerlantaarns worden gesteund door een metalen frame. Er is en handvat cq hangbeugel aan de bovenkant.


Het glas is krakalee en geeft een bijzonder warme sfeer af op moment u er een kaars in ontsteekt. Leveromvang: x sfeerlantaarn krakelee glas . Glazen sfeerlantaarn met koor diam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts