woensdag 22 maart 2017

Volta limburg classic 2017

De koers, die over een sterk deelnemersveld. Deze wedstrijd behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse wielerwerel met zware beklimmingen, snelle afdalingen, vroege uitvallers, regen- en . De Canadese Karol-Ann Canuel van de Limburgse ploeg Boels Dolmans won vanuit een kopgroep van vijf rensters. Deze vijf reden weg op de laatste beklimming van . The race was won by Marco Canola (Nippo–Vini Fantini). De toertocht wordt verreden op zondag .

KOGA Beachrace Renesse zo feb. UgCTlEQ-ic Vergelijkbaar apr. MTB strandrace Castricum. One of the hardest races on dutch ground. The world centre of cycling. Provisional Start List here. Het was de eerste keer dat er een vrouwenkoers werd gereden in de . Het afmattende heuvelparcours wordt (soms) e.

Organisator, voltalimburgclassic. Volta Limburg Classic live video streaming . Bestof, naar de bestof-gallery. De winst ging naar de ijzersterke Italiaan Marco Canola. Jasper de Laat uit Moergestel eindigde op een fraaie 15e plaats en Robbert de Greef eindigde de loodzware klassieker in Limburg op een 40e plek.


La vittoria fu appannaggio dell'italiano Marco Canola, che concluse la gara in . Geen evenementen in de geselecteerde category. Eijsden, nei Paesi Bassi. Vindt u deze wedstrijd interessant? In het zicht van de streep moest de Zeeuw Van der Lijke als eerste afhaken, en kon ook Meurisse het niet bolwerken tegen Canola.


Rob Ruijgh eindigde als tiende. Felicitaties voor winnaar Marco Canola. Nederlandse continentale ploegen de strijd aan gaan met twee WorldTour-ploegen en verschillende pro-continentale formaties.


Een van de ploegen die mee . Mooie test voor de beentjes in de aanloop naar de AGR. Ik heb deze nog nooit gefietst, al verwacht ik niet op heel veel onbekende wegen te komen (woonplaats Heerlen :-) ) Iemand ervaring met deze? Ik was van plan om bij drog weer vroeg te starten.

En dat zal aanstaande zaterdag niet anders zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts