zondag 4 maart 2018

Applicom brandwerende afdichting

Het monteren van een brandwerende afdichting vereist een actief bewustzijn van brandveilige oplossingen. Daarnaast is een gedegen opleiding waarin de vele varianten van afdichten aan bod komen van groot belang. Een juiste montage en een goede brandwerende afdichting , is een voorwaarde voor het daadwerkelijk . Applicom -C wordt gebruikt voor het brandwerend afdichten van kabel- en leidingdoorvoeren in wanden en vloeren.


Bij nauwe sparingen wordt de coating direct - met de spuit, kwast, spatel, plamuurmes of zelfs met de blote hand - in de sparing en over een bepaalde lengte op de leidingen of kabels aangebracht.

Instandhouden van brandwerende afdichtingen. De praktijk leert, dat jaarlijks gemiddeld vijf procent van alle doorvoeren en afdichtingen wordt doorbroken. Een extra leiding of kabel kan dus de compartimentering teniet doen en de brandveiligheid . Ieder jaar voldoet procent brandwerende afdichtingen niet meer. Dit jaar vierde Applicom brandpreventie haar vijftigjarige bestaan.


Bevlogenheid en passie voor het vak hebben Witlox . Met ruim jaar ervaring is ons bedrijf marktleider op het gebied van brandpreventie en zijn wij in staat om altijd de juiste, brandwerende oplossingen te. Wij bieden een unieke totaaloplossing die bestaat uit uitgebreide kennis, vakmensen en de eigen productie van hoogwaardige kit, coatings en afdichtingsmaterialen.

Ook aanneming, uitvoering, coördinatie en begeleiding van projecten op het gebied van bouwkundige brandpreventie. Afdichtingen, brandkleppen, deuren en kozijnen, glaspuien. Applicom Nederland BV is gespecialiseerd in het brandwerend compartimenteren van gebouwen en levert een compleet pakket brandpreventieve producten, waaronder een scala aan brandwerende platen en strips, afdichtingen , roosters, coatings, staalbescherming, maar ook maatwerk in brandwerende deuren en . Brandwerende kanaaldoorvoering.


Als Applicom de opdracht uitvoert, betaalt u niet voor controle en rapportage. Achmea-korting op materialen. Oplossingen voor bouwkundige brandpreventie. Leidingdoorvoeren, kabeldoorvoeren en afdichtingen. Bedrijfsprofiel: Applicom brandpreventie systemen b. Bovendien adviseert, inspecteert en levert dit volledig gecertificeerde bedrijf o. Vanuit ervaring, vindingrijkheid en veerkracht zetten zij het theoretische brandveiligheidsadvies om naar de praktijk.


De specialisaties van onze . Wat mag wel en wat mag niet? En hoe krijg ik sparingen in mijn gebouw correct brandwerend afgedicht? En - nog moeilijker - hoe houd ik ze ook brandtechnisch dicht?


Zijn er Europese normen of . Bij nieuwbouw blijkt vaak dat brandwerende scheidingen niet altijd voldoen aan de daarvoor geldende regels in het bouwbesluit.

Daarnaast blijkt na een jaar ongeveer van de brandwerende doorvoeringen in deze scheidingen doorbroken te zijn, waardoor de brandwerende scheiding zijn functie verliest. Een medewerker van Applicom. Je zou het materiaal wellicht kunnen gebruiken voor het brandwerend afdichten van doorvoeren, maar wij concentreren ons voorlopig op rolgordijnen. Ze zijn concurrerend met . Een doelstelling die klip en klaar verwoord staat in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts