donderdag 15 maart 2018

Brandhout kopen op stam

Openhaardhout, Boomstam, m³ of meer, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Gekloofd en gestapeld nog veel meer. Beuken brandhout , haardhout, kachelhout, openhaardhout stammen te koop. Rechtstreeks van bos tot klant.


Wij verwerken onze grondstoffen tot meterhout, 2- meterhout en stammen , dit op een ecologisch verantwoorde en duurzame wijze. In februari organiseren we de zogenaamde haardhoutdagen.

In diverse bossen kun je dan haardhout kopen , maximaal soms kuub p. Ieder bos heeft zijn eigen houtsoorten. Het hout is al gezaagd tot stammen van maximaal 2. Op de meeste locaties moet je vooraf hout reserveren. Bekijk hier alle locaties:.


Leveringen bij u thuis per volledige oplegger. Wij verkopen stammen populier voor brandhout aan particulieren. Deze stammen kan u dan zelf verzagen en klieven.

De stammen hebben een lengte van ongeveer à meter. Zo kopen wij enkel stammen aan uit Belgische en Noord-Franse bossen bij erkende Belgische bosexploitanten die garant staan voor duurzame bosontginning. Verder wordt ons brandhout op natuurlijke wijze in open lucht gedroogd – volgens de regels van de kunst.


Zoals een goede wijn heeft ook ons brandhout een lang . Om uw rondhout boomstammen op locatie af te leveren, organiseert DEVOBO ook het transport van het stamhout. U wilt stamhout kloven tot haardhout? Vermeld in uw bericht het gewenste aantal stère . Voor het gebruik van een houtkachel, heb je brandhout nodig.


Droog brandhout ,stookhout van balkjes,kepers,planken ALLEMAAL MASSIEF en ONBEHANDELD . De meeste mensen kopen kant-en-klaar brandhout. Er zijn ook goedkopere alternatieven, zoals brandhout op stam. Via houtverkoop kopen wij bossen op in België en Frankrijk. Onze keuze gaat steeds uit naar kwalitatieve bossen.


Onze belangrijkste afleveradressen van stamhout zijn palletzagerijen, houtzagerijen of uitvoer naar het buitenlan maar ook voor brandhout kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen of opmerkingen? Door zelf je brandhout te zagen in plaats van het kant-en-klaar te kopen zorg je daarbij voor nog meer voldoening.


Ontdek hoe je de verzaagde stammen verder splijt in het onderdeel “Dikke boomstammen en op maat gezaagde stammen klieven” hieronder.

Dat is ook beter voor de natuur,. Vroeger was het zoeken naar brandhout in de bossen heel gewoon. Men ging gretig sprokkelen of gewoon brandhout hakken. De tijd dat men afhankelijk was van houtkachels en open haarden is wat voorbij. Niettemin wordt tegenwoordig nog gekapt in de bossen.


De bosbouw is nog steeds bestaande, hoewel de . Ook houthandelaren op zoek naar rondhout (op stam of aan de weg) kunnen contact opnemen met één van de houtverkoopspecialisten van de Bosgroepen. Goossens Marc staat in voor de verkoop van allerlei brandhout en kruinhout. Bezoek onze website voor meer informatie. Hard hout heeft een meer gloeiende eigenschap en geeft een wat lagere warmte tijdens een langere periode af. Kan ik ook stammen kopen ? U kunt hout op stam afnemen per stere.


Een stere is een omgerekende kuub aan boomstammen. U moet dit hout dus nog zelf zagen en kloven. Aankoop: Wij kopen alle soorten hout op die nog gerooid moeten worden. Na opmeting van het hout op de werf en bespreking van de administratieve formaliteiten die in orde moeten worden gebracht, wordt er een prijsofferte opgemaakt. Verkoop: Harde houtsoorten zijn bestemd als brandhout per m³, voor de . Op zoek naar brandhout uit lokaal en duurzaam bosbeheer?


Gedaan dus met zoekertjes uit te pluizen op zoek naar brandhout op stam of liggend aan de bosweg, alles is vanaf nu verzameld op een overzichtelijke website. We kopen hout op stam , zagen het om, snoeien, korten en transporteren de stammen op 2. Daar worden de stammen verwerkt tot brandhout. Houtstapel klaar voor transport.


Het is van de houtsoort berk,en beuk,is afkomstig van stamhout ,mooie blokken,is voor de komende winter,is een tal weken geleden gekapt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts