woensdag 7 maart 2018

Boo hondje marktplaats

Vind boo hond op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop boo hondje op Marktplaats. Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats.


Honden,poezen, aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Keeshond Poolhonden, Keeshonden en Oertypen vind je op Marktplaats.

Ty Beanie Boo Classic knuffel Tracey - cm. De lieve en zachte ty beanie boo classic tracey met grote ronde kraalogen is vanaf het begin jouw beste maatje. Blokker heeft een breed assortiment van goede, betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en . Pomeriaan( beer boo ) pupy boy goede vollevacht door lopen op de pootjes houd een klein neusje. Oké mooie oortjes aan de zijkant rond en klein. Ty beanie beany knuffel dieren speelgoed knuffeltjes hond sneeuwhond blauw.


Ik zoek al een hele tijd dit lieve ty beanie boo hondje tuffy! Wie heeft hem en wil hem niet meer?

Ik neem hem graag van je over voor een leuk prijsje! Graag in nette staat en het liefste met. Wij zijn een hondenkennel c. Pension en zijn gehuisvest vlakbij den bosch in n-brabant in onze kennel hebben we regelmatig pups van.


Aangeboden: leuk bruin hondje met strikje. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Fci stamboom paspoort gezondheidsverklaring voor meer. Elke officiële kennel heeft een ubn nummer, het onze is. Wij houden onze honden op een . Wij bieden een nestje kleine keeshond pups te koop aan , nog reutjes beschikbaar.


Belgische afkomst , e… € 4500. Door veel dieren, doen we met spijt in ons hart ons keeshondje weg. Stafford van 1jaar met stamboom en gechipt Brasschaat We zoeken een leuke thuis voor onze angel omdat we nu bijna geen tijd . Steve middelmaatje heel lief hondje met een hartje op zijn hoofd. Deze prachtige mooie jongen hartje van goud en hartje op zijn hoofd , is Steve.


Steve was geadopteer maar helaas gaat het niet door daar Steve te groot ging worden voor de adoptie ouders. Mama is geen groot hondje en fijn gebouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts