dinsdag 20 maart 2018

Tijdelijke vispas

Als iemand via een hengelsportwinkelier lid wordt van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten hengelsportvereniging, dan ontvangt men eerst een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) ook wel “ tijdelijke VISpas ” genoemd. Bij het VBL ontvangt de sportvisser de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren en . Check welk document je nodig hebt en waar je mag vissen. Met de Status Aanvraag kunnen personen die een VISpas hebben bestel en hiervoor een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap ( VBL) hebben ontvangen, de status van hun bestelling bekijken via deze link.


Vul je VBL-nummer in, en dan verschijnt één van de volgende statussen: VBL nog niet . In de meeste gevallen is dit de VISpas in combinatie met de lijst van viswateren.

Echter om een dagje te kunnen vissen met een groep beginnende vissers is het geen doen om voor iedereen een VISpas aan te schaffen. Bestel de VISpas gemakkelijk en snel online. Meer weten over de VISpas? Na online betaling via iDEAL, Mistercash, VISA of MasterCard ontvangt u per e-mail uw tijdelijke VISpas en lijsten van viswateren om direct te kunnen vissen in heel veel wateren. Als je gaat vissen heb je over het algemeen een Vispas nodig.


Alleen voor het vissen op zee is een vergunning niet verplicht, maar op andere plekken riskeer je hoge vis boetes als je zonder de juiste visvergunning gaat vissen. Binnen die tijd wordt de VISpas aangemaakt en . Eén deel van het voorlopig bewijs van lidmaatschap dient u zelf te houden als bewijs.

Het boekje “Landelijke Lijst van Viswateren” . Uw hologramsticker ontvangt u binnen . Vanaf begin december kunnen de Nachtvis- en Derde Hengeltoestemming voor het volgende jaar Online in onze webwinkel worden besteld. Je krijgt dan direct een Voorlopige Derdehengeltoestemming digitaal opgestuurd waarmee je vanaf januari meteen kan gaan vissen, mits je de ( tijdelijke ) VISpas ook al in bezit . Dit kan natuurlijk alleen als je daarbij ook de ( tijdelijke ) VISpas in bezit hebt. U krijgt dan direct via de mail een Tijdelijke VISpas die u vervolgens kunt uitprinten en direct gebruiken, de bijbehorende boekjes kunt u (indien u die nog wenst) tegen verzendkosten meebestellen of kosteloos op vertoon van de tijdelijke VISpas ophalen bij één van bovenstaande verkooppunten. Maar als wij gaan ben ik de fout. Nergens is het vissen zo goedkoop als in Nederland.


Het enige document dat je nodig hebt is de. U kunt eenvoudig en snel online uw Vispas aanschaffen. We leiden u stapsgewijs door het online bestelproces.


Na betaling via iDeal, VISA of MasterCard ontvangt u per e-mail uw tijdelijke VISpas. Dit bewijs is een maand geldig. De aanvraag voor het definitieve lidmaatschap dient u zelf op te sturen naar Sportvisserij Nederland.


Je ontvangt direct (en per mail) een printbaar Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap, met een unieke code. Deze VISpas is een kalenderjaar geldig, van januari tot en met december. De nieuwe passen zijn te koop vanaf medio december.

Iemand een idee hoe lang het duurt voordat je de vispas binnen krijgt normaliter ? Mijn tijdelijke vispas is al bijna verlopen, ik heb de kaart bijna weken geleden op de bus gedaan begin me nu toch wel lichtjes aan zorgen te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts