dinsdag 13 maart 2018

Ontvochtiger huren

Bouwdroger huren per dag of per week bij Boels. Van eenvoudige condensatiedroger tot professionele adsorptiedroger. Bekijk de mogelijkheden op de site.


Building Dryer biedt u de gepaste ondersteuning met advies op maat aan de beste prijzen. Om een ontvochtiger te huren , moet u bij ons zijn. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Schimmels, vochtplekken of andere vochtproblemen? Voorkom vocht in huis met de ontvochtiger van Loxaprofessionele vochtbestrijding op topniveau! Speciaal ontworpen voor ons vochtig klimaat.


Huur bij Euro Rent bouwdrogers. Onze ontvochtigers geven flink ingekorte wachttijden voor de afwerking van vloeren en muren. Halveer de droogtijd met extra ventilatoren en verwarming!


Snel en gecontroleerd ontvochtigen! Online huren bij Euro Rent gaat snel en eenvoudig!

Stel uw bouwdroogkit samen. Lopen de bouwwerken vertraging op doordat de chape en de pleisterwerken nog niet uitgedroogd zijn ? Aan de hand van deze gegevens maken we voor jou een gepersonaliseerde offerte voor het huren van een bouwdroger. Ook een ontvochtiger huren bij de Droogspecialist? Zorgt voor een lage luchtvochtigheid Vraag vrijblijvend een offerte aan! Andrews Sykes heeft meer ervaring dan wie ook in het verhuren van ontvochtigingsapparatuur.


Ons uitgebreide assortiment ontvochtigers is geschikt voor een groot aantal toepassingen, inclusief brand- en waterschade en het drogen van materialen. Verrijdbare bouwdrogers zijn te huur voor vele sectoren, zoals de . Door de compacte vorm en het geringe gewicht uitermate geschikt voor het drogen van kleine ruimten, zoals kruipruimten of voorraadkamers. Voor het drogen van nieuwbouwwoningen of droging na waterschade. Kan verticaal en horizontaal vervoerd worden. Voor sommige klussen is verhuur van gereedschap echt een uitkomst.


Bij uw GAMMA bouwmarkt kunt u alle soorten gereedschap huren. Indien meerdere woonlagen moeten worden gedroog begin dan altijd met de bovenste verdieping en verplaats de bouwdroger vervolgens steeds een . Gratis levering, plaatsing en afhaling. Goed gereedschap is het halve werk! Wie professionele resultaten wil boeken, kan bij Nemaco Verhuur professioneel gereedschap huren. Deze Dryfast DF8bouwdroger is dé ideale ontvochtiger voor het zware werk!


Geschikt voor het verwijderen van vocht in ruimten tot circa 8m³.

De mobiele luchtdroger is . Een bouwdroger huren aan de laagste prijs? Levering zonder waarborg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts