donderdag 15 maart 2018

Kosten vetkoord vervangen

Draai de twee moeren geheel los (soms wordt er een contramoer gebruikt die dan natuurlijk eerst los moet). Schuif de flens naar je toe zodat de schroefas vrij komt. Haal het oude vetkoord er uit, als de boot nog in het water ligt dan niet meer dan zodat het water niet naar binnen.


Re: pakking schroefas vervangen. If you think education is expensive, .

Volgens sommigen kan dit gebeuren met het schip in het water, volgens anderen moet het schip op het droge . Vetkoord vervangen is altijd een fijn klusje, zoals sommigen wel weten. Op een of andere manier moet de oude zooi er uit. De eerste ringen lukte wel, maar de laatste was wat lastiger, die was helemaal vergaan en kwam er dus in vele stukje uit.


Verassing: Daarachter zat er nog 1. Nadeel van dit systeem is dat. Los van de hoge kosten gaan er vaak een paar kostbare vakantiedagen verloren en dat is erg vervelend.

Hoi, Ik heb een schroefas met daarin een vetkoord. Nu begint het steeds meer te. Dit lijkt me geen klus die je qua arbeidsloon de kop gaat kosten. Beter een kleine investering.


Ik heb hetzelfde watergesmeerde systeem als TS en heb ook het vetkoord vervangen en de rubbermof. Bij mij lekte het water . Ik vind persoonlijk een vetkoord een achterhaald concept en er zijn. Ik weet alleen niet of de kosten van oplassen van een relatief kleine as op zullen wegen tegen de kosten van een nieuwe as. Hoewel er steeds meer varianten qua afdichting van de schroefas op de markt komen is het meest voorkomende model toch de vetgesmeerde schroefas (foto links), gevolgd door de watergesmeerde schroefas. Eerst testen of de moer makkelijk kan draaien op de hand na het lossen . Als de homokineet gedemonteerd moet worden en weer teruggeplaatst moet worden zijn de kosten wel erg hoog.


Is dit de juiste aanpak wat jullie betreft. Vetkoord van de schroefasafdichting moet vervangen worden, het vet komt niet meer achter bij de schroef eruit. Mark Boot, samen met vriendin Karlijn . In onze in december aangekochte C31Ht heb ik kort geleden toen ze nog op de kant stond de vetkoorden vervangen van het watergesmeerde schroefas.


Dieper kun je haast niet zinken in je schip. Meer resultaten van zeilersforum.

Wat een vetzooi… Een geweldige uitvinding is een apparaatje dat ik mocht lenen van mijn werfbaas: een soort flexibele kurkentrekker, waarmee je de oude vetkoorden eruit trekt. Wanneer is voor het laatst het vetkoord vervangen ? Is er niet iemand bij jullie groep die over het onderhoud gaat? Uw boot aanmelden voor winterstalling bij Henk Jan Watersporttechniek. Het FRIENDSHIP logo is een beschermd logo en voor professioneel gebruik ervan worden kosten in rekening gebracht.


Als ik de vetkoorden uit de schroefasafdichting wil vervangen moet dan de motor van zijn plaats? Het dient vervangen te zijn door een vaarbewijs met pasfoto op creditkaartformaat. In de scheepvaart zorgt deze aangroei voor verhoogde weerstand van het schip in het water en daardoor groter brandstofverbruik en dus hogere kosten. Zie ook vuistregels: dikte vetkoord. Deze voldeed op zich prima, alhoewel een vetkoord afsluiting op een watergesmeerde schroefas een bijzondere is.


Plaats gratis en vrijblijvend een opdracht op de Skipper. Jachtservice en ontvang snel offertes van gerenommeerde vakbedrijven. Als hier iets vervangen moet worden betekend dat flinke financiële kosten , het is wijs van tevoren uit te zoeken wat dit gaat kosten en hoelang de levertijd is.


Zorg ook voor goede lagers op het moment dat de as vervangen wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts