woensdag 21 maart 2018

Bullerjan industry

Deze geweldige houtkachel heeft een vermogen tot kW. Met een vermogen tot 45kW is het een absolute beest! Attention: The internal data of table “57” is corrupted!


De kachels zijn niet geregistreerd krachtens de verordeningen VKF Zwitserland. Onze spannendste noviteit is de elegante, functionele en ruimtebesparende accumulator- houtkachel B³ Keramiek.

De B³ Keramiek is ontworpen door de internationaal zeer geprezen designer Sebastian Herkner. De in Duitsland met de hand vervaardigde Keramiek is verkrijgbaar in vele kleuren. Fantastische zware industrie kachel van kilo watt. Is na een schuursponsje en spuitbus zwart weer als nieuw. Heeft in een loods van xgebrand naar volle tevredenheid.


Bekijk hem nu en vraag om vrijblijvend advies. Wij doen u graag een aanbieding!

Ausstattung: Wärmeschutzverkleidung Klassik I (einzig verfügbare Ausstattungsvariante), Tür mit Sichtscheibe. Het design is buitengewoon. Omschrijving bullerjan Industry. Bullerjan Houtkachel Industry Type N - kW. Mensen vragen mij weleens of ik nooit moe word van het kraken van onze prijzen.


Ik roep dan uit: “Welnee, want mijn naam is immers niks voor niks Karel de Kachelkraker! Ik bied je graag de scherpste prijzen aan als het gaat om een Houtkachel. Deze kachel maakt je in een handomdraai warm zonder je daarbij op kosten te jagen. En uiteraard kunnen wij het installeren van de . NIEUWE bullerjan kachel ! UITZONDERLIJKE en beperkte aanbieding ! They do not provide the current guidelines of the ordinance BImSCHV level I and II in Germany. Also the requirements according to title 15a for Austria are not fulfilled.


These models are not enregistered at the VKF ordinance for . De Houtkachel is krachtig, vrijwel onderhoudsvrij en zuinig voor het milieu.

Uiteraard levert houtkachel. Meer informatie vindt u . De rendementsvolle prestaties van deze kanjer bezorgen hem niks anders dan . Wat is er nou fijner dan een Houtkachel die het altijd doet en een hoog rendement weet te behalen terwijl het uw huis verwarmt? De aanschaf van deze Houtkachel is bij houtkachel.


Hier geht es nicht nur um den Auftritt, hier geht es um Leistung.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts