maandag 19 maart 2018

Webasto schuifdak handleiding

Download belangrijke documenten van Webasto open daken. Hollandia 7open dak dat in uw auto is geïnstalleerd. Uw open dak is een kwaliteitsproduct van Webasto.


Dit open dak is verkrijgbaar in versies, ENTRY en COMFORT. In deze gebruiksaanwijzing vindt u alle benodigde informatie over dit.

Dit nieuwste generatie open dak is verkrijgbaar in versies, ENTRY en COMFORT. Wil graag wat bedieningservaringen. Ik vraag me af wat de programmeermogelijkheden zijn die NIET in de handleiding genoemd zijn :lol: Evt. Koelvloeistofverwarming.


Ombouw voor bijverwarming ThermoTop zC. Alleen voor linksgestuurde modellen. Met webasto bijverwarming. Legenda bij afbeelding 1.

Mijn Webasto is heerlijk en staat altijd open als het niet regent. Je moet het echt wel goed laten doen wil je de komende jaren geen extra gaten erbij krijgen. Vroeger werd eigenlijk gezeg . Maar ik begrijp je verlangen. De schuifdak is optie geweest bij beide wagens, maar bij beide zaten er geen schuifdak.


Dit staat ook in de bijgeleverde handleiding. Mocht je binnenkort in de buurt van Almelo zijn, dan mag je wel even een pb sturen. De spoiler helpt tocht te . Beste mensen, Weet iemand een goede specialist voor het fixen van een lek voor een schuifdak ? Zit namelijk met een lek.


Dichter bij de bron kun je niet komen. Had een handleiding nodig. Alles is gezegd want alles is al . Geopend verdwijnt het dak onopvallend in de.


Koop en Verkoop Auto Accessoires op Marktplaats. Aanhangwagens, Navigatiesystemen, Dakdragers en meer tegen een aantrekkelijke prijs! Hoi forumleden, Sinds een paar weken heb ik een lekkage in mijn 280TE.

Het is duidelijk van de schuifdak afkomstig. Dit is een onderwerp wat ook andere mercedessen aangaan, omdat er een webasto schuifdak inzit. Voor bij de voorruit zitten gaten voor afwatering.


Beiden zijn niet verstopt, want met . Installation Instructions. For installation and repair of Webasto roofs you will need a special training by Webasto , technical documentation, special tools and .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts