woensdag 7 maart 2018

Vlamplaat barbas

Geschikt voor volgende modellen: Panolux - beaufire 65. Als dealer van barbas kunnen wij u de originele onderdelen leveren. Remplaat, rooster, lamellen, thermostaat, clickson, toerenregelaar enz. Een vlamplaat is ook wel bekend als remplaat of keerplaat.


Door de toepassing van een vlamplaat. In deze plaat zit een klepje welke door een klepas automatisch open en dicht gaat door de deur te openen of te sluiten.

Als dit rooster krom wordt sluit deze niet voldoende meer af waardoor . Zoekt u onderdelen voor een houtkachel? HoutkachelDirect levert losse onderdelen voor alle typen en merken houtkachels. Alle haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Graag doen we u een aanbod voor het herstel van onderdelen van uw kachel. Onderdelen voor iedere soort kachel.


Kachelonderdelen kunnen kapot gaan of slijten. Bij een houtkachel zijn dit bijvoorbeeld het schutrooster, de binnenplaat of de vlamplaat.

Ook handgrepen of de kachelruiten kunnen stuk gaan. Dan is het fijn om te weten dat u gewoon nieuwe onderdelen kunt bestellen bij de grootste . In de eerste jaren werden de kacheltjes door onze vaste knecht Willie Maas met de aanhanger opgehaald in bladel. Nu staan deze eerste haarden nog steeds bij een groot deel van onze klandizie te branden.


Enkele onderdelen voor barbas eco kachel Paar stukken koord voor de deur deurklink afneembaar slotje voor in de deur gietijzeren wandplaten. Wij feliciteren u met de aankoop van deze moderne BARBAS inzethaard. Met dit kwaliteitsproduct zult u jarenlang stookplezier hebben en kunnen genieten van het vlammenspel en de gezellige gloed van het vuur.


Deze handleiding bevat zowel aanwijzingen voor het plaatsen als voor het. U vindt de voordeligste prijs, topkwaliteit en goede service. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Krul Alltech kan nagenoeg van elk merk kachel of haard onderdelen leveren. Barbas kachels en haarden.


In onze webwinkel besteld u onderdelen heel gemakkelijk voor een eerlijke prijs. Vlamplaten, stookrooster en glas hebben wij vaak voorradig. Gelieve zowel de bovenplaat, klep en stang mee te brengen.


Deze onderdelen dient U gelijktijdig te vervangen. U kunt ze uiteraard bij ons ook apart aankopen. De prijs hiervoor bedraagt 9€ inclusief BTW .

Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts