vrijdag 2 maart 2018

Vloerventilatieroosters

VloerVent ventilatieprogramma, voor optimale ventilatie van uw kruipruimten en kelders! Geschikt voor ventilatie van kruipruimten. Koker zowel verticaal als horizontaal instelbaar.


Instelbereik verticaal varieert van 2tot 4mm. Bestaat uit een zwart muurrooster en een .

Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan het isoleren van huizen en kantoorgebouwen. Echter is het ook belangrijk te zorgen voor genoeg ventilatie. Vloerventilatie : Vloerventilatie voor uw kruipruimte ▻ Alle top en A-merken ▻ Servicegerichte medewerkers ▻ GYZS. Ubbink kunststof vloerventilatiekoker. Afmeting rooster: x 1mm.


De vloerventilatiekoker is geschikt voor de ventilatie van kruipruimten en vermindert het. Dit (half) waalformaat, slagvast kunststof muurrooster is vandaalbestendig. Een forse steen leent zich niet voor de standaard roosters voor vloerventilatie.

Twee roosters boven elkaar en het probleem is keurig opgelost. Vraag is wel of beide roosters ook werken, of dat er slechts één aangesloten is. In goed geïsoleerde gebouwen en ruimtes is de vloerventilatie vaak niet optimaal. Vooral in oudere gebouwen kunnen extra ventilatieroosters zorgen voor een optimale beluchting van kruipruimtes en spouwmuren. Door het aanbrengen van ventilatiegaten kan de ventilatie geoptimaliseerd worden.


Hiermee is de hoogte met 2mm te verlengen, waardoor je op een totale hoogte zit van circa 6mm. Prijs per stuk (incl. BTW):. Verminderd het effect van Radon-straling.


In hoogte verstelbaar tussen 2- 4mm. Ik heb last van vocht in de kruipruimte. Het is niet niet heel ernstig, maar aangezien ik een houten vloer heb zou ik graag wat extra ventilatie.


Tag Archives for: vloerventilatieroosters. Home vloerventilatieroosters. Tip: kijk af en toe eens onder de kruipruimte. Breed aanbod ventilatoren Veilig kopen Ventilator bestellen.


Eigenschappen: Het Vloerventilatierooster gevelstuc klemt zichzelf in de bestaande vloerventilatiekoker en dekt, door de brede flens, de aansluiting van gevelstuc met de vloerventilatiekoker volledig af. Het is universeel door de breekribben aan de boven en onderzijde.

Deze breekribben kunnen naar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts