vrijdag 30 maart 2018

Fietskrat

Fietskratten zijn er in alle soorten en maten. Van oudsher wordt dit product veel gebruikt binnen het stads- en dorpsleven, omdat men hiermee gemakkelijk een grote hoeveelheid spullen kan meenemen. De fietskrat wordt veelal bevestigd op de voordrager, met behulp van een bevestigingssysteem. Zo blijft uw fietskrat.


Alle fietsmanden en fietskratten kun je eenvoudig monteren op de voordrager.

Vergeet dan alleen niet om even te checken of er accessoires voor het monteren van je nieuwe fietskrat of fietsmand erbij zitten. Een fietskrat koop je bij de grootste fietsenwinkel van Nederland. Goede service en altijd de laagste prijs. Al verkrijgbaar vanaf € 195!


Vandaag bestellen = Morgen in huis! De nieuwste trend onder de fietsmanden is de fietskrat. Erg handig voor op de voordrager of achterop de fiets, om bijvoorbeeld boodschappen, schooltassen of andere spullen in te vervoeren.

Behalve fietskratten hebben wij . Op zoek naar een fietskrat waarin je je bagage op de fiets makkelijk kwijt kan? Koop of Verkoop fietskrat op Marktplaats. Vind fietskrat op Marktplaats.


In uiteenlopende afmetingen, kleuren en prijsklassen. Maak je transportfiets compleet met een mooi en stoer fietskrat. Voor iedereen een voordeel. Ga je voor modern of juist voor vintage? Bekijk hier onze kunststof en houten fietskratten ! Een houten fietskrat of plastic fietskrat bestel je bij Fietsvakshop.


Lekker stevig, ruim, in vrolijke kleuren: met onze fietskratten fiets je overal naartoe. Bestel online en betaal achteraf! Leg je school- of werktas in je fietskrat en je bent weg!


Wist je dat er precies twee standaard plastic boodschappentassen passen in onze fietskratten (L)? Onze fietskratten zijn perfect .

Kies uit onze ontwerpen of stel er zelf één samen met jouw logo, foto of tekst. Handig voor op de fiets: een fietsmand of fietskrat. Praxis heeft een uitgebreid assortiment met diverse kleuren fietsmanden en fietskratten. Innovatie, kwaliteit, toonaangevend.


Neem gemakkelijk uw spullen mee in een fietsenkrat van Fietsenstunt. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont fietskrat folder aanbiedingen op trefwoord. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts