woensdag 21 maart 2018

Nefit ecomline storing 4f

Deze is momenteel jaar oud en geeft problemen. Zeer regelmatig (dagelijks) komt hij met. Heb storing in bovengenoemd model ketel. Safety sensor heeft een temperatuur gemeten boven de 1graden , controleer waterdruk , werking van de pomp en de werking van de safety sensor.


Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. Bv monteur zegt vervangen pomp, ik lees dat dit e.

Bijvullen heeft probleem niet opgelost. Wie kan dit op korte termijn oplossen? Na een jaarlijkse beurt blijft de ketel in code 4F schieten, Alles is doorgemeten, snesoren, ontluchter, driew.


Als ik in het boekje kijkt dat bij de ketel hoort dan staat er voor code temperatuurbeveiliging is uitgeschakeld Mijn vraag is: kan ik hier zelf wat aan . In deze installatie-instructie wordt aandacht geschonken aan de installatie van de ketel en de daarbij geldende voorschriften. SmartLine Basic HR(C )-toestellen en de daarbij geldende voorschriften. Onderlinge verschillen worden specifiek in de documentatie aangegeven. Normale bedrijfstoestand.


Zie tabel voor de bete- kenis van de codes bij normale bedrijfs- toestand.

De onderlinge verschillen worden specifiek in de documen- tatie aangegeven. Volgens mij betekent dat een foutmelding op de safety. Nefit SmartLine HR(C) en Nefit.


Bij de vraag naar warm water krijg ik regelmatig de storingsmeldingen 2f en 4f. Ook loopt de druk na het bijvullen naar bar erg snel terug naar bar, soms al binnen een dag. Ik heb inmiddels de safetysensor vervangen en de boel . UBA defect, of te kort op resetknop gedrukt. Modulatie of aansluiting gasblok niet goed.


Zoals in titel genoem heeft iemand enig idee wat dit kan zijn? Spanning een minuutje eraf helpt wel, maar na verloop van tijd komt deze storing weer terug. Formaat van aanbieding, Niet ingevuld.


Materiaal geleverd door, Niet ingevuld. Categorie, CV water en gas algemeen. Displaycodes en overige symptomen. Betekenis van de displaycodes. Probleem, Mogelijke oorzaak, Oplossing.


Waakvlam is uit, Gasdruk is weg, Gaskraan openen en waakvlam ontsteken. De storingscode Intergas HRE cv ketel staan hieronder in het tabel.

De betekenis en de oplossing van de storingscode die u heeft. Voor het verhelpen van een storing adviseren wij u om een erkende Intergas installateur in te schakelen als u er zelf niet uitkomt. U kunt een erkend installateur vinden door . Oorzaak en oplossing van storing subcode f van ketel ecomline hr merk nefit storingscode heeft ketel ecomline hr van nefit een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts