donderdag 29 maart 2018

Bravilor chiller prijs

De Chiller schenkt heerlijk gekoeld kraanwater. Grote glazen of flesjes vullen is mogelijk doordat u zelf de hoeveelheid kunt bepalen met de push butt. Chiller , de koudwatermachine van Bravilor Bonamat, schenkt gekoeld kraanwater. U kunt eenvoudig glazen of flesjes vullen met de push-button. Bravilor ontwerpt, produceert en exporteert al meer dan jaar betrouwbare koffiemachines van oer-Nederlandse kwaliteit.


Ze maken een volledig assortiment.

BRAVILOR BONAMAT CHILLER KOUDWATER APPARAATHEETWATER_APPARATUUR, INSTANT_APPARATUUR, FRESH- BREW_ APPARTUUR. Aansluitwaarde: 230V~ 50Hz 130W (575W). Afmeting ( bxdxh): 245x507x5mm. Altijd op voorraad én snelle levering.


Ingrediënten, Koud Water. Bestel nu direct via de website! Advies Verkoop Prijs , Nee.


De freshmilk unit van bravilor is dé verse melk oplossing die gebruikt kan worden in combinatie met een esprecious espressomachine.

Vind chiller op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bravilor Chiller , Merk: Bravilor , Rubriek: Watercoolers, OEM-code: 8. U sluit de Chiller direct aan op de waterleiding, dus geen gesleep meer met zware waterflessen. Handig, maar vooral ook kosten- en milieubesparend.


Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie. Zo hoeft u nooit meer water in flessen aan te . Van Zelst Automaten, leverancier van automaten en horeca producten aan bedrijven, horeca en instellingen in heel Nederland. Kosten- en ruimtebesparend: zijn niet nodig. U kunt het water net zo lang laten lopen als u wilt.


Rechtstreeks aan te sluiten op de waterleiding . Goedkoper gezien geef dit aan ons door. Dit is de Couitvoering. AP-Filter programma: Speciaal ontworpen voor leidingwatertappunten en . Deze zijn niet inbegrepen in het bod.


Na invoering van het bod moet u dit op de volgende pagina bevestigen.

Daar vindt u ook een overzicht van alle kosten en de uiteindelijk te betalen prijs. Professionele waterkoelers, zeer voordelig in het gebruik. De meest uitgebreide keuze tegen messcherpe prijzen. En voor de liefhebber kunnen er bubbels worden toegevoegd.


Vragen of telefonsich bestellen? Een nog scherpere prijs voor grote aantallen? Klik hier voor de voorwaarden. Direct een antwoord nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts