maandag 26 maart 2018

Honeywell round wireless handleiding

Ideaal als uw thermostaat tegenover een. De Round Wireless is een draadloze kamerthermostaat. Uw nieuwe geavanceerde kamerthermostaat Round. Wireless zorgt voor een perfecte regeling van de ruimtetemperatuur door het sturen van de warmtevraag.


Niet boven een warmtebron. Thermostaat aan bovenzijde naar beneden drukken , lostrekken en voorover kantelen.

Gebruik de meegeleverde M3-boutjes bij de inbouwlasdoos. De benodigde pluggen en montageschroeven zijn meegeleverd. Installatiehandleiding.


De meest toegepaste modellen passen op de bestaande grondplaten, zodat de grondplaat bij vervanging kan blijven hangen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Soort document (Taal), Filenaam, Fileomvang.


Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?

INSTALLATIE- EN BEDIENINGSINSTRUCTIE. De thermostaat is verkrijgbaar in verschillende varianten. Honeywell Round Wireless Thermostaat. Ben je geïnteresseerd in Evohome? Bekijk de Evohome startpakketten . Dankzij de draaibare instelring is een graadje hoger of lager een fluitje van een cent.


Coolblue: alles voor een glimlach. Handleiding Round Wireless. Helaas hebben wij niets gevonden voor honeywell modulation thermostaat handleiding.


Eenvoudig te monteren - Zeer gebruiksvriendelijk - Met RF module - Met displayverlichting - Temperatuur instelbereik: - graden. Kamerthermostaat info en kamerthermostaat verkoop Klokthermostaten en Thermostaten Via Onze Shop. De Nederlandse handleiding is verwarrend en niet compleet.


ROUND WIRELESS CONNECTED kamerthermostaat. Te meer omdat het benodigde electriciteitssnoer met een stekker dat je nodig hebt, niet wordt meegeleverd in . Bepaal of de thermostaat op uw cv-ketel past, deze dient met. Een draadloze thermostaat die op bijna elke CV-ketel is aan te sluiten.


Geen draden meer nodig dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts