vrijdag 30 januari 2015

Afschot isolatieplaten prijzen

Te koop aangeboden pir isolatie platen om afschot te verkrijgen op het plat dak. Hierdoor kwam ik dus helaas net niet goed uit om onze dakkapel te isoleren. Een snelle en vriendelijke service. De Isolatiehal biedt u PIR hardschuim isolatieplaten twee zijden gebitumeerd glasvlies.


Deze kunnen toegepast worden op platte daken. De plaat voldoet aan de strenge brandveiligheidseisen zoals gesteld door Factory Mutual (FM approval), is toe te passen onder zowel verkleefde, mechanisch .

De plaat is toe te passen onder zowel verkleefde, mechanisch bevestigde als losliggend geballaste dakbedekkingssystemen en wordt gebruikt voor het creëren van . Geëxpandeerd polystyreen. Platen zijn voorzien van Komo kwaliteitsverklaring en CE-keur met d. Druksterkte bij vervorming ≥ 1KPa, volumegewicht ca. Deze isolatie kan gebruikt worden als dak- en. Polyisocyanuraat schuim, met aan beide zijden een meerlaags gasdicht aluminium complex. PIR isolatie heeft ontzettend goede warmte isolerende eigenschappen en is daardoor een hele goede isolatie om bijvoorbeeld je platte dak, spouw of andere ruimte mee te isoleren.


Wij leveren vlakke PIR isolatieplaten en afschot PIR isolatieplaten. PIR platen met afschot zijn er ook.

Gebruik deze direct onder de dakbedekking. De dunste afschot isolatieplaat plaatst u bij de afvoer enz. Eigenschappen UTHERM ROOF PIR L met afschot. De standaardafmeting van deze platen is . De afschot isolatieplaten van Kingspan hebben een goede drukvasthei licht van gewicht en zijn eenvoudig te verwerken.


Afschot isolatie is duurder dan vlakke PIR isolatie. Sterk in afschotisolatie. Alle varianten in ons TOP-assortiment zijn leverbaar als vlakke isolatieplaten en als afschotisolatie. Voorzien van FM approval. Afschotisolatie wordt toegepast als het regenwater op het dak naar bepaalde punten afgevoerd moet worden.


Projectspecifiek worden de isolatieplaten op afschot geproduceerd. Unidek Walker bestaat uit EPS en wordt geleverd in vlakke uitvoering of als afschot dakisolatieplaat. Deze schuin aflopende platen zijn in een PIR uitvoering, bekleed met aluminium folie of. Indien u ze kruislings op elkaar plaatst heeft u een vlakke plaat.


BUtgb - aTg technische goedkeuring. Prijzen zijn per vierkante meter inclusief. Maar als het dak niet min of meer vierkant van vorm is, toch weeral wat uitdagingen.


Het blijft toch puzzelen denk ik. EDIT: Het zou kunnen dat die platen afschot in richtingen hebben, maar dan lijkt het me nog .

Toepassing, Hardschuim isolatie voor het volledig verkleefde BauderKOMPAKT daksysteem. Vlakke- of afschot platen. Plaatafmeting, 6x 6mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts