maandag 26 januari 2015

Feuerhand stormlamp handleiding

Bij de eerste ingebruikname: Vul de lamp met petroleum of paraffine lampolie (65o) tot circa ½ c. Neem de eventueel gemorste brandstof weg en laat de lamp gedurende circa minuten staan om het katoen de gelegenheid te geven de brandstof op te zuigen. Soms schaam je je eigenlijk om hier iets te melden :? We hebben bij Qvist een Feuerhand stormlamp gekocht voor aan de lampbeugel. Tijdens kamperen in Eenrum voor het eerst mee.

Paar dagen van te voren al lampolie erin gedaan, maar de lont gaat steeds smeulen. Na onderzoek geconstateerd dat . De originele Feuerhand - Stormlamp ! Onovertroffen kwaliteit en duurzaamheid. Hey lieve mensen, Ik heb me twee nieuwe feuerhands 2aangeschaft, maar ik heb een probleem. Ik heb al drie nieuwe en verschillende lonten geprobeerd en de olie werkt wel in . Meer resultaten van preppers.


Genieße feurige Sommer- und Winterabende mit den Produkten von Feuerhand in deinem Garten oder auf der Terrasse.

Informiere dich auf unserer Webseite! Overduidelijk Feuerhand 277. Thuis gekomen heb ik snoer verwijderd en binnenkant tankje. Heb ze ooit aangeschaft in Lauwersoog bij dat collectieve . Lont met verstel inrichting voor Feuerhand stormlamp.


De lampen van Petromax en Feuerhand zijn alom bekend. Maar bij Petromax maken ze meer dan alleen lampen. Buurman heeft kennelijk een voorgevoel geha want net een original Nier Feuerhand Lantern - made in Germany - aangeschaft.


Hoewel de stormlamp waarschijnlijk even oud is als de weg naar Rome, zou hier een simpele gebruiksaanwijzing voor de ongeoefende gebruiker allerminst misstaan. De enige echte zwaar verzinkte en roestvrijstalen stormlantaarn. Er is een kwaliteit verschil tussen de normale stormlantaarns en de Feuerhand stormlantaarns, die nog steeds naar traditie en hoge kwaliteitseisen in Duitsland worden . Deze stormlantaarn is de klassieker der klassiekers. De Feuerhand olielamp is van.


The Feuerhand Baby Special 2is made of galvanised steel, which is resistant to corrosion. Thanks to the heat-resistant glass, the fl ame is perfectly protected from wind and thus burns quietly. Er staat ook op : western - 2- germany - baby.

Zie ook mijn andere advertenties. Uur bestel dezelfde dag verstuurd. Gratis verzenden vanaf € 5- gratis ruilen in onze winkel.


Online veilinghuis Cata: Antieke Feuerhand stormlamp uit Duitsland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts