maandag 19 januari 2015

Rvs afdekplaat schoorsteen

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Wij verkopen ook cv materialen, radiatoren, dakbedekking, elektromaterialen en een zeer uitgebreid assortiment aan sanitair artikelen.


Warmteservice, gewoon perfect geregeld. Welkom bij KachelsZo voor het grootste assortiment kachelpijp en schoorsteen materialen, enkelwandig en dubbelwandig rookkanaal, rookgasafvoer, inbouw openhaarden en accessoires. En natuurlijk voor de beste prijs!

Terug naar rookanaal flexibel rvs. REGENKAP RVS FLEX ø80mm of ø100mm. Afdekplaat voor onder of boven schoorsteen. Bovenop een bestaande schoorsteen kan een rvs afdekplaat gebruikt worden.


Een dubbelwandig RVS flexibel rookkanaal wordt meestal d. De afdekplaat wordt weer voorzien van een trekkende regenkap. Als u een gat heeft geboord in een muur of plafond dan is dat vaak geen mooi gezicht. Dit kunt u afwerken door een rozet om de buis te schuiven.


Dit is ter afwerking van het plafond of de muur.

In deze categorie kunt u alle soorten en maten rozetten vinden. Mocht uw maat er niet tussen zitten, bel of mail ons gerust en wij . Kijk daarom goed uit en gebruik altijd stevige handschoenen ter bescherming. Schrijf als eerste een review.


Een flexibele voering wordt doorgaans op de bovenkant van de schoorsteen gemonteerd m. Voor afwerking van de schoorsteen. Vlakke plaat onderzijde aansluiting flex, bovenzijde aansluiting trekkende kap. Alleen voor droge toepassing. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Wordt op de schoorsteenuitgang geschroefd. Aan onderzijde kan zonder verloop of klembeugel een flexibele pijp worden bevestigd. Aan de bovenzijde komt de regenkap. In dat kanaal wil ik een rvs binnenpijp dia.


Dus uitzetting naar boven door de topafdekplaat. Boven op de schoorsteen staat een . Deze steunconstuctie komt iets. Rvs houtkachel, open haar schoorsteen kachel verloopstuk.


SCHOORSTEENVEGEN : Het schoorsteenvegen mag ge- beuren door zuiging of met behulp van een nylon of RVS borstel met draden van mm dikte in RVS. Hangbeugels voor het vastzetten.

Statische luchtkolom of isolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts