dinsdag 27 januari 2015

Warmtemeter ista

Bijvoorbeeld met de sensonic II warmtemeter of de sensonic II hybride, die zowel warmte als koude meet. Afhankelijk van het toepassingsgebie bieden we elektronische, ultrasone of elektromagnetische warmtemeters aan. Onze warmtemeters kunnen uitgebreid worden met modulaire radiotechnologie en geïntegreerd . Vragen over het uitlezen van de meterstanden of er wel of geen meteropnemer moet langskomen, wat te doen bij verhuizing en het schatten van meterstanden.


Wij doen op basis van moderne radiotechniek, waardoor afstandsuitlezing en monitoring van het energieverbruik eenvoudig mogelijk is. Verbruiksmeting en verbruiksafhankelijke afrekening .

Warmtemeters en rekenwerken van ista , accurate meting en nauwkeurige registratie, al uw energiekosten onder controle ook volgens de Warmtewet. Onderhoudsvrije ultrasone warmtemeter ultego III hoogwaardige microprocessor gestuurde warmtehoeveelheidsmeter voor een accurate meting van energieverbruik. Maar wat is dan veelal? Is dit - - van de meters? Bent u ontevreden over Ista ? Er zijn 2klachten gemeld over Ista op Klacht.


Meld nu uw klacht over Ista en wij helpen met oplossen! Heb net zoals barbara25ook digitale warmte meters gekregen,Woon al jaar in een flatwoning op hoog, Waarvan jaar,de negende de hoogste verdieping was. En sinds jaar woon ik in een andere flat(ook op hoog) maar een flat met verdiepingen.

ISTA DIGITALE WARMTEMETERS. Wel weet ik dat er tegenwoordig hele andere metertjes gebruikt worden, en ook zie ik dat je inmiddels een warmte meter hebt. Ik ga er van uit dat je ze gewoon kan verwijderen, maar voor de zekerheid plaats ik hieronder de contactgegevens van Ista.


Mijn moeder woont in een seniorenflat sinds jaar. Zij betaalt een huurprijs waar gas al bij in zit. Ze heeft een soort van thermostatische draaiknop . De daadwerkelijke afrekening moet ik later gaan ontvangen. Zijn er wat tips op dit vlak?


Wij zijn een gebouw met appartementen en ketel c. De afrekening gebeurd door opname van de warmtemeters. Deze presentatie bevat alleen STABU Bouwbreed Fabrikantgebonden Product Specificaties op het tabblad Bestek. Echt een verschrikking die dingen. En idd zo onbetrouwbaar als de pest. Vroegah, toen ik op kamers woonde, heb ik ruzie met die lui gehad.


Er klopte helemaal niets van de eindfactuur. Mijn vader heeft zich er toen over ontferm nadat ik een aantal hele vervelende telefoontjes van ze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts