donderdag 22 januari 2015

Mobiele koeling huren

Tijdelijk een koeling huren doet u probleemloos bij Coolworld Rentals. Huur voor kortere of langere tijd een mobiele koelcel, koelunit of andere ❄ mobiele koeler. Een tijdelijke koelinstallatie huren is de ideale oplossing bij capaciteitsproblemen, seizoenspieken, evenementen of uitval. Ook bij een verbouwing of revisie kan . Geschikt voor het koelen van grote ruimten in fabrieken en garages, maar ook kleine kantoorruimtes.


Dawsonrentals is Europees marktleider op het gebied van verplaatsbare koel- en vriescellen.

Diverse uitvoeringen inhoudsmaten beschikbaar. U kunt direct online koelkast(en) huren ! Bar en koeling huren om uw feest te laten slagen? Goedkoop een mobiele koeling huren ? Snelle service, zo geregeld. Een koelwagen huren , omdat u op locatie de catering moet verzorgen? Wij hebben dezelfde dag nog een koelaanhanger voor u tot beschikking.


Te huur , koelwagens in diverse afmetingen. Interesse kijk op de site van sanicompany uit didam.

Ook verhuur van plaszuilen plaszuil toiletwagen wc wagen toilet mobiele badkamer nood douche douche. Andrews Sykes heeft reeds decennialange ervaring in het verhuren van airco en koeling in de Benelux. Onze mobiele airconditioning units zijn speciaal ontworpen voor de verhuurindustrie en voldoen aan alle laatste milieueisen en aan de nieuwste ontwikkelingen. Wij zijn trots op onze reputatie als de meest . V koeling met snoer geleverd enkel of tandem assers va € 10ex btw per dag en weekeind of mid week speciaal tarief.


Want dat wij het klimaat niet. Mocht u iets anders willen huren , neem Contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bekijk grote afbeelding. Verhuur mobiele verwarming en mobiele airco. Huren mobiele adiabatische koeling feesttenten.


De mobiele koelers van Port-A-Cool zijn installatie-vrij, direct na ontvangst is het een kwestie van aansluiten op de wateraansluiting (of het vullen van de tank) en 2volt . Mobiele adiabatische koeling feesttenten. Miedema Horeca is een bedrijf in Noord-Nederland dat al meer dan jaar actief is in het verhuren en verzorgen van feesten en partijen. Of het nu de verhuur of de totale verzorging betreft wij kunnen het van A tot Z voor u regelen.


Al uw wensen staan bij ons centraal. Bij ons staan vertrouwen en service centraal. Daarom trachten we, dag na dag, om onze klanten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts