woensdag 28 januari 2015

Terugslagklep afzuigkap 150 mm

Gevelklep met terugslagklep uitgevoerd in RVSDoorsnede 1mmVoorzien van terugslapklepDoorlaat CM2. Terugslagklep of vlinderklep wordt gemonteerd TUSSEN twee spirobuizen met diameter 150mm. Als het waait buiten en de wind staat op de afzuigkapdoorvoer naar buiten , dan hoor je het ruizen in de buis van de afzuigkap.


Als de afzuigkap aan staat gaat de klep automatisch open door de luchtdruk van de afzuigkap en sluit de klep ook weer automatisch nadat de afzuigkap uitgaat. Dit koppelstuk wordt gebruikt om twee Ø150mm luchtbuizen op elkaar aan te sluiten.

De anti- terugslagklep voorkomt dat lucht van buiten naar binnen. Materiaal, Sendzimir verzinkt staal. Uitvoering, Gedeeld klepblad. Aansluiting, Kanaaleind.


Montage ook in horizontaal kanaal, ja. Klepblad met rubber, nee. Met voorgemonteerde afdichting, nee .

METALEN TERUGSLAGKLEP 1MM. Product Code: 820CAR150. Beschikbaarheid: Uit voorraad Leverbaar. Kaproosters met terugslagklep.


Deze kaproosters met terugslagklep worden veel toegepast voor wasdrogers, afzuigkappen en andere mechanische ventilatie. De terugslagkleppen voldoen net als al onze spiro buizen en gegalvaniseerde hulpstukken, aan de strenge LUKA-C kwaliteit. Staat er een artikel niet tussen. Ik wil een terugslagklep op mijn afzuiger gaan maken omdat er nu veel kou binnenkomt. De aansluiting van de afzuigkap is uitwendig 150mm en ik zie o. Hoe kan je ie dan op elkaar aansluiten?


Het één past dan toch niet in het ander? Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak acce.


Het gaat om een kanaal van 150mm breedte, centimeter of lang met aan de buitenzijde dit rooster: link. Heeft iemand een idee hoe ik dat klapperen kan voorkomen, ik voel er toch ook erg weinig om de terugslagklep weg te halen (het scheelt echt veel kou).

Zijn er misschien andere buitenroosters die dit . Toepasbaar op alle dampkappen met een uitblaasopening van ø 1mm. Uitblaasrooster RVS met lamellen aansluiting ø 150mm. Afdekplaat met terugslagklep Ø 100mm.


In ons assortiment treft u dan ook alle benodigde materialen om de lucht afvoer van de afzuigkap optimaal te houden. Bekijk snel het volledige aanbod .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts