vrijdag 9 januari 2015

Witte maagdenpalm kopen

De kleine maagdenpalm groeit goed in vochthoudende grond die voldoende mest of voedingsstoffen moeten bevatten. Tijdens droge periodes is het dan ook van belang dat . Het hele jaar door bieden wij u vaste, scherpe prijzen voor topkwaliteit maagdenpalm planten. Kenmerken zijn de prachtige witte bloemen die zichtbaar zijn in de bloeiperiode vanaf februari tot en met mei.


Vinca minor heeft kleiner blad en bloeit wat eerder dan de Vinca major.

Beide soorten kunt u in het vroege voorjaar snoeien met een heggenschaar als het blad niet meer zo mooi is. Hark het snoeisel weg, geef wat meststoffen en water en u zult zien dat de . Daarom zie je hem ook vaak in onderhoudsvrije tuinen. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Kwekerij is elke vrijdag en zaterdag geopend van tot uur vinca m. Kleine maagdenpalm behoort tot een geslacht van groenblijvende bodembedekkers.


Naast de bekende groenbladige met blauwe bloemen zijn er ook soorten met gezoomd of bont blad en soorten met paarsrode of witte bloemen. Bestel online al uw groenblijvende bodembedekkers.

Diverse soorten groenblijvende bodembedekkers snel en makkelijk te bestellen via onze webwinkel. Ze is wintergroen en kan in zon en schaduw. Standplaats zon schaduw. Groenblijven potmaat p9: l. Goedkoper kopen bij kweker Kenens Bree.


Maagdenpalm kopen online voor het hele jaar groen plezier in de tuin. Vinca Major is groter en geeft grotere bloemen dan de Vinca Minor, maar is niet winterhard. Vince Minor is wel winterhard en heeft mooie witte , . Bestel vele soorten Planten met korting tot ! Vandaag besteld is morgen al in huis!


Binnen 2-werkdagen bezorgd! Er bestaat immers ook nog een Grote maagdenpalm. Gertrude Jeckyll′ blijft lager dan de purperen maagdepalm en de bloempjes zijn iets kleiner en wit. De plant kan op frisse, voedzame tuingrond in de schaduw grote oppervlaktes bedekken.


Familie : Apocynaceae - maagdenpalmachtigen. Bloeikleur : blauw, wit , violetblauw,. Bodembedekkers witte bloementjes.

Hij kan zowel in de zon als in de schaduw. Deze vaste plant draagt het hele jaar mooie, glanzende, lancetvormige bladeren en bloeit met kleine roze, witte , blauwe of purperen bloemen, die in al vroeg in april verschijnen. Hieronder lees je alles over deze plant en ook kun je de kleine maagdenplam kopen.


Een goed soort om een donkere hoek in een tuin te laten oplichten. De tuingrond dient niet te nat te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts