donderdag 22 januari 2015

Nefit ecomline hr installatiehandleiding

Dit toestel behoort daarom tot de Excellent productlijn. Nefit Turbo HR (PDF MB). In deze installatie -instructie wordt aandacht geschonken aan de installatie van. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Zorg ervoor dat alle radiatorkranen open staan.

De pompschakelaar: Mogelijkheid 2: De installatie aftappen. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in. Installatie -instructie. Hoog Rendement cv-toestel.


Deze installatie -instructie is bedoeld voor installateurs van gas- en wate-. Dit cv-toestel is geclassificeerd met het HR -label 107.

De pomp blijft draaien en voorkomt dat het water in de cv- installatie bevriest. TOESTEL BUITEN BEDRIJF STELLEN. Niet verwonderlijk want bij de introductie van deze CV-ketel in de begin jaren negentig was deze HR -ketel een gunstige vervanger voor de toen veel geplaatste VR-ketel.


Een VR-ketel is minder veilig dan een HR -ketel en ook minder . Wat je kunt instellen verschilt per CV-ketel. Zelf heb ik een Intergas Kombi Kompakt HR 2 waar veel aan te regelen valt. Pak daarom de handleiding en kijk wat er mogelijk is.


Single ketel wordt toegepast. Met speciale aanpassingen is het mogelijk de cv-boilers geschikt . Een stijlvolle thermostaat die. Wie kan me verder helpen. Nog complete sets nefit hr ecomline excellent hr combi ketel met modiline klokthermostaat, expansievat beschikbaar.


Maakt wel geluid (luchtaanzuiging) maar ontbrand niet. Ik heb mijn Thermosmart nu een tweetal weken en ben er erg tevreden van. Alleen heb ik wel een opmerking bij de installatie.

In mijn nieuwe huis zit een nefit ecomline HR ketel. Achter het bedieningspaneel zit een schakelaartje met daarop een schoorsteenveger. Waar dient dit schakelaartje voor?


Kan er niks over vinden in de handleiding. Hierin staat wel een plaatje waarbij het schakelaartje . Deze kamerthermostaat is bestemd voor het bedienen en rege- len van een cv-toestel in uw woning. Haal de thermostaat nooit uit elkaar.


Vermijd hoge temperaturen, vocht en een stoffige omge- ving. Gebruik bij reiniging geen vocht of reinigingsmiddelen. Er kan dan kortsluiting of . Nu heb ik volgens de handleiding pagina plaatje het linkerdeel in de . De oudere ketels zoals de Ecomline , Economy, 23VT en Smartline zijn niet compatible met de Opentherm Convertor. Is bij installatie dus niet gedaan. Tel daarbij op de spreekwoordelijke betrouwbaarheid van de.


Hoe het kan dat u met meer. Nest raadt je aan de installatie door een installateur te laten doen en via de website van Nest kun je een installateur bij jou in de buurt zoeken. Indien nog geen aansluitpunt aanwezig is, bepaal dan waar u de thermostaat wilt ophangen.


Houd er hierbij rekening mee dat de thermostaat niet op een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts