maandag 19 januari 2015

Nefit 9000i combi

Krachtigste combitoestel in zijn soort. Deze combiketel heeft een intuïtieve bediening met touchscreen. Met het monitoren en diagnose op afstand is dit het toestel van de toekomst.


Meer informatie Options . Alle uitvoeringen zijn beschikbaar in de kleur wit of zwart. De classificatie van andere combinaties kan eventueel afwijken.

Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Iconisch, intelligent en innovatief. Het krachtigste combitoestel.


Kortom, bent u op zoek naar een combiketel die veel power in zich heeft als het gaat om verwarming en warm water? Gaslijn geeft graag meer informatie en zorgt voor een deskundige installatie in Haren, Groningen, Hoogezan Eelde en Westerbroek. De prijzen van Budgetketel zijn inclusief standaard montage. Expansievat, overstortventiel, inlaatcombinatie behoren o. Wij verkopen ook cv materialen, radiatoren, dakbedekking, elektromaterialen en een zeer uitgebreid assortiment aan sanitair artikelen.


Warmteservice, gewoon perfect geregeld.

Er staat volop warm water voor u klaar in de geïntegreerde, energiezuinige boiler. Tot liter per minuut en extra warinstelbaar tot 65°C. De Low Energy cv- pomp gebruikt tot minder elektriciteit dan conventionele pompen. Verder bediening en monitoring via internet, en is het aantal componenten . Een kijkje in het toestel onthult een. Hierbij hebben we geen enkele concessie gedaan als het gaat om de ultieme beleving.


Want de beleving is waar het uiteindelijk om draait: techniek . Nefit Easy thermostaat haalt de . De Deventer ketelfabrikant zet sterk in bediening en monitoring via internet, en heeft ook het aantal componenten verder teruggebracht. U heeft meteen liter warm water tot uw beschikking. Niet alleen top in warm water: ook qua verwarming haalt u met de . Tapcapaciteit bij 60C: Tapcapaciteit bij 40C: Warmwaterklasse: CW. Garantie warmtewisselaar: A-label pomp: Ja . De overtreffende trap in warmwatercomfort.


Intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts