woensdag 28 januari 2015

Remeha calenta 40c cw5 installatiehandleiding

Aansluitset WTW-koppeling. Reinigingsset voor warmtewisselaar (CV). Calenta 25s - 28c - 35s - 40c. Voor een veilige en optimale werking moet de ketel regelmatig door een erkend installateur worden gecontroleerd. Alleen een erkend installateur mag werkzaamheden aan het apparaat en de installatie verrichten.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair . The burner starts but it stops after few seconds and water came hot (aprox 40deg ) for few seconds then come cold. No service available these days. Velican, jaar geleden.


Installatie - en Servicehandleiding. De typeplaat onder op de ketel vermeldt het ketelserienum- mer en belangrijke ketelspecificaties, zoals 28c (CW4) of 35c. Hoog rendement gaswandketels.

Dank u voor de aanschaf van dit apparaat. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het product gebruikt en bewaar deze op een veilige plaats voor toekomstig. Afmeting hxbxd c69x45xcm. Garantie warmtewisselaar: jr. Met de Remeha iSense thermostaat is een nieuwe stap gezet in de gebruiksvriendelijkheid van de.


Parameters voor een installatie met vloerverwarming zullen hoogstwaarschijnlijk anders zijn dan een installatie met traditionele radiatoren. De nieuwe cv-ketel wordt door ons vakkundig geïnstalleer afgesteld en ingeregeld volgens de Uneto Vni voorwaarden. De oude cv-ketel en overige materialen worden netjes door ons afgevoerd.


Na de installatie zal de monteur, u voorzien van informatie, garantiekaart, . Deze storingcodes staan in de gebruikershandleiding die ik bij de ketel erbij heb gekregen incl de oplossingen. Deze oplosingen zij voor mij niet duidelijk genoeg b. Bij mijn vorige ketel had ik . Inclusief montage en BTW. Om uw cv- installatie in topconditie te houden, adviseert Warmteservice dan ook de Spirotrap MBvuilvanger, deze haalt schadelijke corrosiedeeltjes uit uw cv- installatie.


Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. De verpakking bevat naast de thermostaat een aantal andere elementen die je nodig hebt tijdens de installatie. Daarnaast vind je nog een usb-adapter en micro-usb- kabel . Een REMEHA HR CV combi ketel is leverbaar vanaf circa € 83- maar.

Om een exacte prijs te kunnen bepalen hebben wij de gegevens nodig zoals gevraagd op het offerte aanvraag formulier, waarbij de foto's heel veel duidelijkheid verschaffen. CV ketel vervangen is maatwerk. Vervangen van een combi ketel en alle aansluitingen zitten . Koopt u een nieuwe cv-ketel dan betaald u binnen dagen nadat de installatie is uitgevoerd. Kiest u voor het Budgetketel Lease Plan dan betaald u een vast bedrag per .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts