vrijdag 23 januari 2015

Rubberwood afmetingen

VOORRAAD TE ROLLEGEM-KAPELLE . Verlijmde panelen – SUPERIOR kwaliteit. RUBBERWOOD product info. Rubberwood verlijmde panelen, kwaliteit SUPERIOR….


Gelamelleerd rubberhout voor massieve meubelbouw en trappen.

Van de rubberboom (Hevea brasiliensis, plantages vnl. in Zuidoost-Azië) wordt. Na ca jaar is latex tappen niet meer rendabel. De plantage wordt geveld en heraangeplant. Strenge uitsortering = weinig uitval. Verkrijgbaar in diverse diktes, afmetingen en houtsoorten.


Alle verdere info in onze vestigingen : bois conseil. Lefevere heeft een grote en permanente voorraad liggen te Harelbeke. Door middel van ons eigen transport kunnen we zo heel snel inspelen op uw vraag!

Onze massieve gevingerlaste rubberwood panelen zijn voor u beschikbaar in de volgende afmetingen. Een rubberwood -paneel is samengesteld uit lamellen die met een perfecte vingerlas aan elkaar gezet zijn. Je ziet op het vlak van het paneel enkel een recht lijntje. Enkel het beste hout uit de plantage wordt gebruikt, geselecteerd op uitzicht. OP AANVRAAG, andere diktes andere afmetingen andere houtsoorten.


Het hout heeft onbewerkt een mooie bleke kleur en kan . Opbouw: Volhout of gevingerlast gelamineerd. Opties: Alle paneel en scantlings afmetingen mogelijk. Kant en klare componenten. Omschrijving: gevingerlast, massief verlijmde rubberwood (Hevea brasiliensis) panelen met een mooie lichte kleur, hoge stabiliteit en uitstekende bewerkbaarheid.


Vanwege hun duurzaamheid en uitstekende afwerking zijn deze panelen ideaal voor. Rubberbomen zijn in de laatste honderd jaar in Z. Azië massaal aangeplant in plantages voor de productie van latex. Meditatiebankje vast rubberwood Bruin. Massief houten Lazy Susan in rubberwood. Laswerken Daems added new photos.


Prachtige op maat gemaakte tafel met rubberwood blad.

Afmeting : L330cmxBR100cmxH77cm. Prijs voor deze uitvoering:980€. Image may contain: people sitting, table and indoor. Vleesplank met handvat, rubberwood van CosyTrendy.


Heeft iemand al een keukenblad in rubberwood ? Wij zouden graag een plaatsen. Ons keukenblad is 1m breed en 3m lang, en dan nog zijwangen van 1m breed op 90cm ongeveer. Ik ben dus op zoek naar een betaaldbaar keukenblad voor deze afmetingen.


Houtshop Van der Gucht is al jarenlang een gevestigde waarde voor elke vakman en doe-het-zelver die op zoek is naar hout, plaatmateriaal of aanverwante producten, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Verder is ons magazijn zelfs gevuld met veel niet-standaard afmetingen. Hierdoor heb je een grote garantie dat je vindt wat je zoekt en.


Vergelijk het ruime assortiment snijplanken in alle soorten, o. De maten staan hier en . Bestel gemakkelijk en snel online! De vrolijke kleuren motiveert uw kind om er mee te gaan spelen. Houten puzzel uit rubberwood gezaagd met de elektrische figuurzaag. Spreuk ingebrand op houten multiplex plaat. Calciumsilicaatplaat met gipsmatrix.


Mooi en origineel cadeau. Goed isolerend en langdurig stabiel bij blootstelling aan brand. Bruikbaar voor toepassingen in binnenklimaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts