woensdag 28 januari 2015

Rien de wolf outdoor

Hoe je het noemt, weten wij ook niet. Daarom de kreet its more than a store). Maar dat het uniek is voor Amsterdam en ver daarbuiten weten wij wel. Een enorme winkel in Amsterdam-Noord vol met Outdoor - en watersporartikelen. Tevens heeft Rien alles voor kamperen en hengelsport.


Ook hebben ze een groot aanbod aan werkkleding.

Sportief Sportief , actie en . Nooit meer gemiste pakketjes. Rien de wolf van DPD bij jou in de buurt. Je haalt je pakketje op wanneer het jou uitkomt. Rubberboten, Suzuki Buitenboordmotoren, Tenten, Kampeerartikelen, Kleding, Hengelsport, Outdoor , Reparatie en onderhoud van boten en motoren, Werkkleding en nog veel meer.


Dit gold ook voor de kampeerafdeling, er was een ruime sorteing kampeer en outdoor artikelen en ook tenten waren aan het assortiment toegvoegd. Van de een op de andere dag stopte hij met zijn lompenhandel en begon hij een dumpstore, een van de . Dit alles voor een meer dan goede prijs. Elke wereld heeft zijn eigen verhaal en identiteit.

We kennen de passies en begrijpen waar het écht om draait tijdens een tocht door de sta . F, Amsterdam, Netherlands. Watersport, hengelsport , outdoor , kleding en kampeerartikelen allemaal onder dak in. Op zoek naar kampeerspullen voor aankomende zomer? Of ben je van plan te gaan watersporten als het mooi weer wordt? Het voorjaar is uiteraard ook geschikt voor verschillende outdoor -activiteiten.


Mocht één van de eerder genoemde bezigheden op jouw planning staan de aankomende periode dan . All for a very good pricing. Naast een uitgebreid assortiment profiteer je ook van gratis verzending vanaf €5 . Met een assortiment van meer dan 6. Two floors are stuffed to the ceiling with all kinds of outdoor accessories,. Adres, route, website , telefoonnummer. Verkleumen in een tentje, of met regen.


Getoond in Outdoor en buitenleven. Dit is mijn favoriete winkel voor het . Mooie tenten en outdoor producten. Deze site is ook echt een aanrader, goed assortiment en brede keuze.


Je kunt ook even bij ze langs gaan als je de producten wilt zien. De webshop kan wel wat verbetering gebruiken om wat sneller de plaatjes te laden.

Maar al met al een topper in zijn soort! Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk. Listed in Outdoor en buitenleven. Rien De Wolf in Amsterdam, reviews by real people.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts