woensdag 14 januari 2015

Schoorsteenplaat hardsteen

Daarnaast beschermen de schoorsteenplaten de muur tegen beschadigingen zoals het afbreken van stenen. Chinees hardsteen tegen een zeer . Schoorsteenplaten zijn vlak en hebben een kleine. Afmetingen lengte x breedte x mm.


Voorradig, gereed in max. Bekijk en bestel op maat .

Alle platen voorzien van Drupgoot. Prijzen zijn richtprijzen. We hebben ook standaard afmetingen op voorraad. Kijkt u even bij de poer afdekpetten.


Zeer mooie hardstenen schoorsteenplaten te koop. Deze zijn volledig nieuw. Maar ook seriematige vormen zijn door de relatief eenvoudige bewerkingsmethodes in natuursteen een concurrerende oplossing.


U kunt bij ons terecht voor gevelelementen zoals spuwers, hoek- en sluitstenen, lateien en brievenbusplaten.

Ook dakranden, schoorsteenplaten en raam- en deuromlijstingen behoren tot de . Zo verwerken we de steen bijvoorbeeld tot wasbak, badomranding, schouw, vensterbank, vloertegel of tafel. Buitenshuis wordt hardsteen vaak toegepast bij raamdorpels, deurdorpels, deuromlijstingen, brievenbus, schoorsteenplaten , muur afdekken of de plinten van het huis. Aan u de keus waar u graag natuursteen terug . De natuursteensoorten hardsteen , graniet en basalt zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De goede technische eigenschappen van de natuursteen zijn beproefd volgens NEN-normeringen. Eigen import en snelle levertijden.


Om de kwaliteit van ons natuursteen te kunnen waarborgen, kopen we . Bezoek onze showroom vanaf heden ook op zaterdag en zondag. Kom en bekijk het volledige assortiment raamdorpels, schoorsteenplaten , muurafdekkers, vensterbanken, tafelbladen én aanrechtbladen. Van basalt, hardsteen en graniet.


Heb je vensterbanken, raamdorpels, muurafdekkers, schoorsteenplaten , tafelbladen of andere producten nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt je een breed assortiment in hardsteen , basalt, graniet, marmer en composiet. Levertijd tot weken wanneer in belgisch hardsteen uitgevoerd.


Trapbekleding op maat gemaakt natuursteen. Spekbanden volgens ontwerp.

Ook bijvoorbeeld waterspuwers, schoorsteenplaten , hoekstenen en meer. Volle aandacht voor de perfecte afwerking van uw pand of woning. Gedetailleerde omschrijving: Huis heeft een gashaard. Er moet een hardstenen schoorsteenplaat worden aangebracht (om de schoorsteenmantel droog te houden).


De schoorsteen heeft reeds een afvoer voor de gashaard. In de bijlage vindt u een foto van onze schoorsteen en een voorbeeld van hoe het . Herstellen van indekking, rollagen en metselwerk zoals scheuren en muizenroosters. Impregneren van Uw gevels(s) (waterafstotend maken).


Adviseren en oplossen van vochtproblemen aan gevels. Plaatsen van een schoorsteenplaat (gestorte of hardsteen uitvoering). Rollaag onder schoorsteenplaat. Dakbedekking hellend dak.


Hardsteen 1of gemoffeld staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts