dinsdag 13 januari 2015

Nefit trendline h13 resetten

Gebruikersinstructie hr-toestel. Via het instelmenu kunnen instellingen van het cv-toestel worden aangepast op de warmte- en warmwaterbehoefte. Hoog Rendement cv-toestel. Bij een knipperend display moet het cv-toestel worden gereset.


Algemene veiligheidsinstructies. Deze installatie-instructie is bedoeld voor installateurs van gas- en wa- terinstallaties, cv- en elektrotechniek. Lees de installatie-instructies (cv-toestel, regelaar enz.) voor de in- stallatie. Nefit staat voor zekerheid.


Ketel type Trendline HRC 30-CW5. Houd de veiligheids- en waarschuwingsinstructies aan. Oorzaak: De ingestelde onderhoudsperiode is verstreken. Oplossing: Voer het onderhoud aan het cv-toestel uit.


Eerste Hulp Bij Storing. Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. Slaat je ketel weer aan? De nieuwste generatie HR-ketels met een compact formaat!


Branderuren Display Branderuren Betekenis Aantal branderuren op cv-bedrijf. De slimste thermostaat die verder gaat. Altijd en overal controle over uw verwarming. Thuis vanuit uw luie stoel, of waar dan ook ter wereld.


De temperatuur verhogen of verlagen kan zowel met de Easy thermostaat aan . HDe onderhoudsperiode is ingesteld. Auch Unterstützung und erhalten Sie das Handbuch per E-Mail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts