vrijdag 13 maart 2015

Borderrand hardhout

Kwaliteit tegen aanbieding prijzen. Goedkoop tuinhout koop je bij Tuindomein! Met onze borderranden van hout en staal heeft u altijd een oplossing voor handen.


Kies uit A-kwaliteit hardhouten borderafwerking tot roestig cortenstaal of gegalvaniseerd verzinkt staal. Kies in onze webshop uit drukgeimpregneerd naaldhout en hardhout rolborders, houten bielzen, borderwanden en meer hout voor borders.

Bestel deze rolborders samen. Vanaf € per stuk incl. Deze meter lange universele borderrand maakt het mogelijk een effectieve en permanente scheiding van ruimtes aan te brengen… Meer.


Deze prachtige rolborder van hardhout van Woodvision is gemaakt van eerste klas, FSC-gecertificeerd hardhout uit gebieden met een… Meer. Een borderrol is een speelse afscheiding om vakken, perken of plantenbakken mee te creëren. Er zijn ook borderrollen met een uitspoeldoek. Het doek voorkomt dat de tuingrond uitspoelt wanneer het regent.


Deze fijnbezaagde afboording is ook als grasrand te gebruiken.

Zoekt u een borderrand van hout ? Op zoek naar producten voor een afboording? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Bekijk hier ons online aanbod!


Dit is onze consumentenprijs excl. Onze producten bestaan uit natuurlijke materialen. Hierdoor kan de kleur en samenstelling van de producten afwijken van . Tuinborder kopen bij Praxis.


Je kunt met tuinrolborders je border elke vorm geven die je maar wenst. Bij Praxis kun je hardhouten en geïmpregneerde tuinborders kopen. Ze zijn beschikbaar in verschillende lengte en diverse hoogte. Of je nu een grote border . Tuinkalender mei - Onkruid bestrijden - De eerste roos en meer Tuinadvies.


Artikelnummer: wv- hardhouten -strip-azobe-fijnbezaagd-6x10-cm- woodvision. Levertijd: werkdagen in N-H. Hardhouten stripsFijnbezaagd0.

Te gebruiken als houten borderrand. Deze Azobe hardhouten paal zijn uitermate geschikt voor het bevestigen van onze CorTen stalen borders. Bij Formido zijn deze rubbertegels verkrijgbaar in de kleuren groen, rood en zwart.


Daarnaast heeft Formido ook houten of stenen tuintegels in het assortiment. De houten tuintegels zijn van vuren of hardhout en zijn in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts