woensdag 11 maart 2015

Honeywell vc8615 handleiding

In deze stand kan de installatie worden gevuld en afgetapt of kan de installatie in bedrijf blijven bij een storing in de elektri- sche besturing van de VC-afsluiter. Door de hendel vanuit de. Alvorens met de installatie te beginnen: 1. Lees dit installatievoorschrift aan- dachtig.


Zie ook de installatievoorschriften die bij de CV-ketel of het warmwatertoe- stel behoren (indien van toepassing). Controleer de technische gegevens in dit voorschrift en op het produkt om er zeker van te zijn dat de afsluiter ge- schikt is .

De ene zone is vloerverwarming, de tweede radiatoren. Zoneregeling wordt toegepast wanneer een cv-ketel meerdere gedeelten (zones ) van een woning of gebouw afzonderlijk van elkaar moet kunnen regelen. Bijvoorbeeld een woonhuis met praktijk of een appartementencomplex die verwarmd wordt door middel van stadsverwarming.


Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing. Geen probleem, het is misschien nog wel eenvoudiger dan aansluiten op een CV-ketel! In deze beschrijving wordt ervan uitgegaan dat de klep van je stadsverwarming in de meterkast zit. Als ik het goed begrijp, wordt de afsluiter geopend als de kamer thermostaat ( Chronotherm 4) aangeeft dat er warmtevraag is, als de kamer op temperatuur.


In deze instructievideo laten we u zien hoe u de tweewegafsluiter als zoneklep of stadsverwarmingsklep.

Uw evohome bedieningsinterface. Aansluiting van een tweepoorts zoneklep. Echter, deze slaat niet meer aan als de kamerthermostaat.


Met deze regelset is evohome ook in stadsverwarmingsinstallaties toepasbaar. Draadloos te schakelen met de BDR91. Kijk hier beneden bij onze bundels voor extra voordeel. In dit artikel kan je lezen hoe ik mijn Honeywell Vision thermostaat heb vervangen door een Nest.


Deze klep regelt de instroom van heet water naar mijn vloerverwarming (en radiatoren). De installatie van de Nest en de . Het voordeel van toepassing van een van deze kamerthermostaat is dat de temperatuur van de betreffende zone apart van de overige zones kan worden ingesteld. Daarnaast kan men ook kiezen voor. Vind honeywell vc op Marktplaats. Aanstuur spanning, V AC.


Voor iedereen een voordeel. Anti vastloop beveiliging, Eens per dagen min. Lengte aansluitingen, meter.


Honeywell evohome vindt de balans tussen optimaal comfort en een lagere energierekening door vele mogelijkheden en groot gebruikersgemak. In de handleiding van de HRstaat dat er een indicatie is dat de ruimtetemperatuur door de externe sensor wordt gemeten en aan de HRwordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts