vrijdag 20 maart 2015

Claudia strater vesten

Vind claudia strater vest op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Gratis bezorging vanaf 20. Het model is voorzien van een openvallende sjaalkraag, lange mouwen en gerafelde boorden.


Het lange model is voorzien van een V-hals, een blinde drukknoopsluiting middenvoor, steekzakken en lange mouwen.

Het model heeft een ronde hals, lange mouwen, een knoopsluiting en ribgebreide boorden. Koop dit product veilig met iDEAL, Paypal of Mr Cash. Bestel kleding online bij de beste webshops.


En omdat wij een outlet zijn. Claudia Sträter Vest polka dark blue blauw. Bekijk onze uitgebreide collectie kleding direct online. Tonen per: Nieuw, Prijs oplopen Prijs aflopend.


Sorteren op: Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Dit lange flapvest in een wolblend is een echte eyecatcher voor het aankomende modeseizoen. Door een breisel van diverse bouclé- en bontgarens krijgt het model een aaibaar bonteffect dat perfect bij het seizoen past. Zowel de rechte fit als het flapachtige revers met fringes zorgen daarbij voor een . Zorgvuldig op kwaliteit en echtheid gecontroleerd. Ruime keuze dameskleding van de mooiste merken. But The Same Quality As Original.


Vanuit het hoofdkantoor in Nederland (Diemen) worden onze collecties ontworpen, gepresenteerd én geëxporteerd. Bekijk een ruim aanbod kleding van diverse webshops eenvoudig op één site! Een ruim aanbod aan jurken, jassen, blouses en meer shop je online lokaal op Miinto.


Beschikbaar Om Online Te Kopen. Goedkoop En Hoge Kwaliteit Outlet Verkoop! Vergelijk Producten En Vind De Laagste Prijs, Grote Korting!


Grote collectie Dameskleding en Herenkleding, Korting merk jassen, truien, broeken en t-shirts worden verkocht over de hele werelDe goedkoopste kleding winkels en de beste service! Het vest heeft geen sluiting en wordt hierdoor openvallend gedragen. Op het voorpand zitten twee opgestikte zakken.


Het vest is gemaakt van een zachte wolmix voorzien van een gevlekt dessin.

Kenmerkend voor het vest is het . Welkom bij Piet Zoomers. A Celebration of Fashion. Met onze bijzondere collecties, speciale aanbiedingen en leuke activiteiten wordt shoppen bij ons een belevenis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts