woensdag 11 maart 2015

Vinca minor gertrude jekyll prijs

Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België. Bekende groenblijvende bodembedekker voor halfschaduw tot schaduw. Witte bloemen, zeer rijkbloeiend.


Alleen op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs ! De kleine maagdenpalm groeit goed in vochthoudende grond die voldoende mest of voedingsstoffen moeten bevatten.

Tijdens droge periodes is het dan ook van belang dat . Kenmerken zijn de prachtige witte bloemen die zichtbaar zijn in de bloeiperiode vanaf februari tot en met mei. Een vochthoudende ondergrond die voorzien is . Aanbiedingsprijs : € 67. Het is een plant die het goed doet in de schaduw en de halfschaduw.


Daarbij is het wel zo dat zij minder bloeit op een standplaats met veel schaduw. Prijs vanaf stuks € 2.

Bovendien zijn de bladeren wat .

Ze is wintergroen en kan in zon en schaduw. Standplaats zon schaduw. Groenblijven potmaat p9: l. Vinca minor Gertrude Jekyll. Levertijd: tot werkdagen! Alles per stuk te bestellen!


Gratis bezorging vanaf € 7- in . Vind vinca minor op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De bladeren zijn klein, donkergroen, langwerpig en leerachtig van structuur.


Deze vinca bloeit in het voorjaar met mooie witte bloemen. Dit is een goede prijs ! De witte bloemen bloeien. Indien u meer bestelt, bestelt u in. Kan goed in de volle schaduw.

De nederlandse naam is Kleine maagdenpalm, familie van de Apocynaceae.

Met fijn witte bloemen is. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. Verdraagt een temperatuur tot -gr. Potgrond: pokon universele potgrond.


Aanplantadvies: heel het jaar behalve bij vorst. Toevoegen aan winkelmandje. De bodem moet dan wel goed vochthoudend zijn. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.


De hoogte van deze wintergroene bodembedekker bedraagt circa cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts