dinsdag 10 maart 2015

Pakket versturen postnl

Alles over pakketten versturen : hoe het werkt, tarieven, verpakkingen, of verstuur direct uw pakket ! Zakelijke klanten profiteren van voordelige tarieven. Post versturen of pakket versturen ? Regel het snel en eenvoudig, online of bij het postkantoor. Als zakelijke klant profiteert u van voordelige tarieven.

Hier vindt u het complete overzicht van de tarieven voor het versturen van brieven en pakketten. Binnen Nederland en internationaal. Verstuurt u een pakket binnen Nederland? Dan bezorgen wij uw pakket meestal de volgende dag.


De kosten voor het versturen van pakket versturen binnen Nederlan liggen aan het gewicht en met welke service u het pakket wil verzenden. Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. U kunt uw keus tot 22:uur aan ons doorgeven.

Lukt het ook de tweede keer niet om uw pakket te bezorgen? U heeft dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Alles over het versturen van pakketten : tarieven, verpakkingen en opties voor het versturen. Minder dan pakketten per week versturen ? Dat doet u aan deze tarieven, in Nederlan België, Europa of wereldwijd.


Direct uw pakket verzenden binnen Europa met PostNL. Speciaal voor zakelijke zending van pakketten. Pakket of brief versturen ? De app van PostNL maakt het u makkelijk. Online aankopen van diverse webshops kunt u dus laten bezorgen bij een GAMMA-bouwmarkt in uw buurt. Bekijk wat de gratis PostNL App allemaal kan.


Erg handig om een bezoek aan de bouwmarkt te combineren met het ophalen van een . Met de ruime openingstijden en goede parkeermogelijkheden een fluitje van een cent! Met het PostNL Standaard pakket worden uw pakketten op snelle en betrouwbare wijze verzonden binnen de Benelux. Daarnaast bieden we een aantal aanvullende verzendopties om aan al uw wensen te voldoen. Wilt u pakketten tot kg naar Nederland versturen ?

Online frankeer je je pakket voordelig en snel. Bij Primera winkels met een PostNL of DHL servicepunt kun je eenvoudig en snel je pakket verzenden en ophalen. Met meer dan 3Primera winkels met een servicepunt zit er altijd wel een DHL of PostNL punt in de buurt!


Zoek hier de winkel bij jouw in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts