woensdag 25 maart 2015

Honeywell round wireless modulation

Honeywell Round Wireless Modulation. De communicatie herstellen tussen de Round Wireless en OpenTherm module. De Round Wireless Modulation monteren en aansluiten.


De batterijen vervangen van de Round Wireless. U wilt de thermostaat verplaatsen maar heeft geen zin om de bekabeling in de muren om te leggen? Maak het uzelf makkelijk en kies voor daadloos.

Ideaal als uw thermostaat tegenover een . Dankzij de draaibare instelring is een graadje hoger of lager een fluitje van een cent. De thermostaat heeft een vergroot en verlicht beeldscherm, zodat je ook in het donker - en zonder leesbril - de temperatuur afleest. Voor 23:uur bestel morgen in huis! Pakketpost (vanaf € 2-), € -. Populaire specificaties. Soort thermostaat, Thermostaat.


Ketelaansturing, Modulerend OpenTherm.

Weergave- opties, Binnentemperatuur. Technische eigenschappen. Voeding, batterijen (x AA Alkaline, bijgesloten). Afmetingen (diameter), 82. Temperatuurinstelbereik, 6. Energiezuinig stoken en niet inleveren op uw comfort?


Deze draadloze kamerthermostaat is eenvoudig te bedienen. Draai de thermostaat omhoog of omlaag en de CV-ketel gaat direct aan de slag. Dankzij een draadloze verbinding met de meegeleverde RF module kun je de thermostaat overal plaatsen en is het niet nodig om . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De componenten zijn in de fabriek al toegewezen en direct gereed voor gebruik. Bij het CV-toestel wordt de ontvanger - Wireless Modulation module geplaatst.


Het model heeft geen aparte voeding nodig, . Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Eenvoudige bediening door te draaien aan de instelring. Door te draaien aan de instelring bepaalt u de gewenste temperatuur. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts